Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri még az Xbox 360 vagy PS3?

Megéri még az Xbox 360 vagy PS3?

Figyelt kérdés
Megéri még az Xbox 360 vagy PS3 mert már hallotam hogy jön belölük az újabb...Azért kérdezném hogy megéri még ?

2012. febr. 19. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha jön az újabb, akkor majd megy lefelé az áruk. Szóval ha "csak" egy jót akarsz játszani, nincsenek extra igényeid, és nem akarsz vele villogni mások előtt, akkor szerintem megéri. Nekem pl. PS2 van, és semmi gondom, jókat játszok vele. :)
2012. febr. 19. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
ezt neked kell tudnod. Ha szeretsz játszani, és sokat használod akkor megéri. Ezek a dolgok nem időtállóak, így azt mérlegeld, hogy neked annyit megérne e az új, ha majd jön mint amennyibe kerül, vagy megfelelnek a régebbi játékok is a kikapcsolódásodhoz. Ha igen akkor szerintem megéri. Ha nem, akkor nem.
2012. febr. 19. 18:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Még 2 év mire jönnek az új konzolok, annyi idő alatt rengetege lehet játszani, egyértelműen megéri.
2012. febr. 19. 19:03
 4/8 anonim válasza:

Én is ezen gondolkodom, hogy megéri e még venni mert majd szeretnék egyet én is...

szerintem most is megéri és később is megéri majd.

egyébként az újabb xbox sem lenne rossz választás mert elvileg kompatibilis lesz a x360-nal szóval akkor bírsz játszani új konzolon új gamekkel de a régieket is tudod rajta futtatni ;)

2012. febr. 20. 19:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Előző:

Utolsó mondatodat ki tudod fejteni? Van egy olyan érzésem, hogy te csak a slim boxról beszélsz, de az ugyanúgy xbox360, full ugyanaz, csak kicsit átdolgozták.

De attól még ugyanaz a hardver.

2012. febr. 20. 20:43
 6/8 anonim válasza:

#4-vagyok.

na szóval én most arról beszéltem, hogy megfog jelenni majd az új xbox (gondolom xbox 720 lesz a neve vagy a fene tudja...) és az elvileg lejátsza majd az xbox 360 játékait is majd, szóval ha venne majd egy olyan "xbox 720-at" akkor avval két legyet ütne egy csapásra a kompatibilitás miatt :) így már érthető?

2012. febr. 20. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Na ez volt a másik alternatíva, amire gondoltam, ez viszont csak egy pletyka, és valószínűleg nem is lesz igaz.

Xbox 360 valószínűleg még akkor is kelendő lenne, ha meg visszafelé kompatibilis lenne, akkor rögtön kevesebben vennék, pedig mondhatni az már csak ingyen pénz a Microsoft-nak.

PS3-ból is ezért vették ki a PS2 kompatibilitást, most is tele van Store PS2 Classic-cal, meg a sok HD Collection, stb.

2012. febr. 20. 21:49
 8/8 anonim válasza:

:) Mind1. a léyneg az, hogy megéri megvenni :D

PS3-ról meg nem nyilatkozom mert arról semmit nem tudok...xDD

2012. febr. 21. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!