Megéri még az Xbox 360 vagy PS3?
Én is ezen gondolkodom, hogy megéri e még venni mert majd szeretnék egyet én is...
szerintem most is megéri és később is megéri majd.
egyébként az újabb xbox sem lenne rossz választás mert elvileg kompatibilis lesz a x360-nal szóval akkor bírsz játszani új konzolon új gamekkel de a régieket is tudod rajta futtatni ;)
Előző:
Utolsó mondatodat ki tudod fejteni? Van egy olyan érzésem, hogy te csak a slim boxról beszélsz, de az ugyanúgy xbox360, full ugyanaz, csak kicsit átdolgozták.
De attól még ugyanaz a hardver.
#4-vagyok.
na szóval én most arról beszéltem, hogy megfog jelenni majd az új xbox (gondolom xbox 720 lesz a neve vagy a fene tudja...) és az elvileg lejátsza majd az xbox 360 játékait is majd, szóval ha venne majd egy olyan "xbox 720-at" akkor avval két legyet ütne egy csapásra a kompatibilitás miatt :) így már érthető?
Na ez volt a másik alternatíva, amire gondoltam, ez viszont csak egy pletyka, és valószínűleg nem is lesz igaz.
Xbox 360 valószínűleg még akkor is kelendő lenne, ha meg visszafelé kompatibilis lenne, akkor rögtön kevesebben vennék, pedig mondhatni az már csak ingyen pénz a Microsoft-nak.
PS3-ból is ezért vették ki a PS2 kompatibilitást, most is tele van Store PS2 Classic-cal, meg a sok HD Collection, stb.
:) Mind1. a léyneg az, hogy megéri megvenni :D
PS3-ról meg nem nyilatkozom mert arról semmit nem tudok...xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!