Az ilyen fül hallgatókat meglehet szokni? (többi lent! )

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy ezek a falta fül hallgatok jók? Meglehet őket szokni? Kényelmesek?

[link]

(bocs hosszú a link xD)

Vagy jobbak ezek a sima hagyományos fül hallgatók?

[link]

q=f%C3%BClhalgat%C3%B3&hl=hu&biw=1024&bih=653&gbv=2&tbm=isch&tbnid=qzFynIa5b4oxnM:&imgrefurl= [link]

A választ nagyon köszi !! :)

2012. febr. 19. 14:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt ilyen fülemben, de irtóra zavart, fél perc zenehallgatás után elkezdett fájni a fülem, aztán a fejem is.
2012. febr. 19. 14:49
 2/12 anonim válasza:

Szerintem ez ízlés kérdese...

Én megszoktam az agybadugóst pedig nagyon ellene voltam,a hagyományosak már kényelmetlenek nekem és nem is szólnak annyira jól,szal én azt javaslom vegyél nyugodtan de jobb minőségűt! Érdemes rászánni több pénzt (Sony,AKG,Sennheiser,Denon stb.)

2012. febr. 19. 14:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszia a válszat! 3000 Ft körül már jót lehet kapni? Vagy még többet kell rászánnom?
2012. febr. 19. 16:54
 4/12 anonim ***** válasza:
jó márka még a Koss
2012. febr. 19. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Teljesen jók az agybadugós fülesek, lényegesen több basszussal tudnak szólni a zárt légtér miatt (mármint a hallójáratot zárja le) Nekem egyáltalán nem kényelmetlen, sőt pár perc és fel se tűnik. Sonyt vettem 4ezer körül, bevált. [link] Sony MDR-EX10
2012. febr. 19. 18:21
 6/12 anonim ***** válasza:

Agybadugósnak hívják ezeket, és csak ezek nyújtanak jó minőséget (meg a fejhallgató).

Basszus is csak itt van, illetve a régi klasszikusnak hihetetlen mód dobozhangja van.

Meg lehet szokni természetesen, max 2-3 percig zavaró.

Ha meg kényelmetlen, akkor kisebb gumiharangot kell rárakni.

2012. febr. 19. 18:24
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ! Ilyen agybedugósat fogok venni :D
2012. febr. 19. 18:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Megvettem a fül hallgatót. Samsungot vettem végül is és olyan agybedugósat xD Nagyon durva annyira hangos. Kössz mindenkinek hogy rábeszéltetek erre a fajtára! Ja és 3490 Ft volt remélem ennyiért már jó minőségű :))
2012. febr. 27. 19:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Pont Samsung, ez hogy sikerült?

Bementél egy boltba, gondoltad, hogy Samsungot ismered, és megvetted?

Hangtechnikában a Samsung nem név, bár ennyi pénzért alapból nem kapni olyan nagyon jót, de talán egy belépőszintű AKG már lett volna.

2012. febr. 28. 16:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Úgy sikerült hogy a telóm is samsung és ahoz vettem és ilyet attak de nekem ez tökéletesen megfelel :)
2012. febr. 29. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!