Melyiket válasszam?
Genius SW-HF 5050
Logitech X-530
Orion HT550
Amúgy laptophoz használnám, és időnként telóval (Galaxy Ace)
Ha ez számít valamit.
THX mindenkinek!:)
Utolsó> most szebb hangzást és az erősebb basszust melyikre értetted?...Valamint a jobb elhelyezést? Mert 2 mondatban írtad és mindkettőt (geniust és a logitechet) is odaírtad. De lehet hogy csak én vagyok fáradt.:D
További vélemények is érdekelnek!
Logitech X-530 - Részletesebb hangzás (magasabb hangot is kit tud adni), könnyebb elhelyezhetőség (Például könnyen elfér a gép mellet a mérete miatt)
Genius SW-HF 5050 - Erősebb basszus (mélyebben dübörög, például a doboknál, robbanásoknál, stb.)
De basszus erősségben nemsokkal marad le a Logitech. És a Logitech-nek sokkal szebb térhatása van.
köszönöm. ment a zöld kéz ;)
de még jöhetnek válaszok.
eddig talán én is a logitech felé hajlok.
Szerintem is a Genius-t válaszd.
Nekem is fa dobozos van (bár egyszerűbb - SP-HF360X) és teljesen meg vagyok vele elégedve! :)
Kösz mindenkinek!
most egy logitech Z323 van.
A logitechet a könnyebb elhelyezés (falra szerelhetőség) miatt preferálom. meg a genius egy 10-essel drágább.
de még gondolkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!