Xbox 360 vagy PS3 a jobb?
Figyelt kérdés
A kérdés adott...most szeretnék venni konzolt csak nem tudom hogy melyiket.2012. febr. 17. 11:14
1/4 anonim válasza:
Nekem xbox 360-om van, volt ps3 is. A ps3 hardvere erősebb de nekem a gamepaddal volt gondom mert túlságosan kicsi. Ez volt a főbb ok amiért eladtam. Nekem megfelel az xbox heti 1-2 óra játékkal.
Ha a grafika számít csak akkor ps3 (killzone, uncharted széria) ha meg a játék élmény akkor vagy a ps3 vagy az xbox :) Nézd meg az exkluzívokat vagy ha van a környéken Media Markt akkor térj be és próbáld ki mind 2-t.
3/4 anonim válasza:
Annyi ilyen kérdés volt már, hogy nem is válaszolok.
Én úgy is elvagyok azzal a konzollal, amim van, te meg ha nem tudsz utánanézni a dolgoknak akkor vedd is meg a szarabbikat.
4/4 anonim válasza:
kinect is gyengébb mint a ps3 -hoz való érzékelö ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!