Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy Androidos ablet helyettesí...

Egy Androidos ablet helyettesíthet egy laptopot?

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 20:11
 1/4 Panda Péter ***** válasza:

lehet-e mindkettőn netezni, levelezni, filmezni, zenét hallgatni? igen. tehát egy átlagfelhasználónak igen.

lehet-e rajta programozni, vagy tudományos/tervező szoftvereket futtatni? nem. tehát mondjuk annak, aki ilyen szoftvereket is futtat, annak nem jó, oda már kell a laptop.

valamint a fizikai billentyűzet is a lapos felé billenti a mérleg nyelvét.

2012. febr. 16. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Programozni lehet (android-os) tableten. Tudományos és tervező szofverekhez meg minimum egy Quad-core gép kell. Nekem van lakberendezős ismerősöm. Ő Mac-eket használ. Egyébként az Asus Transformers Prime-hoz van csatlakoztatható fizikai bill.
2012. febr. 17. 16:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Asusnál van olyan kitolós is.De én most azért bizonytalanodtam el, mert hogy azon nem leht nagyon szöveget, meg táblázatot szerkeszteni, meg ilyenek, de akkor talán egy asztalival jó párost alkotnak.
2012. febr. 17. 17:36
 4/4 anonim ***** válasza:

hát egy notebookot helyetesít pl az asus transformer prime

talán egy gyengébb laptopot is

2012. máj. 19. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!