A PS Vita képes rá?
Nemrég láttam egy videót amiben Ps Vitán a Battlefield 3 at játszák,a ps vita képes magától ilyen jó grafikát produkálni vagy esetleg valami más készülék is szükséges a segítségére...Semmilyen más Ps Vitás játékon eddig nem láttam ilyen jó grafikát mint a Battlefield 3 nál és a Call of Duty nál...
http://www.youtube.com/watch?v=_3C5LzU_jss
Ez a BF3 valószínűleg fake.
Nem azért, mert nem lenne képes rá a Vita, elég erős cuccról beszélünk, nézz csak meg egy Uncharted-ot rá, hanem mert úgy tudom a remote play ennyire nem lesz megoldva.
Remote play (meg amit a videón is látsz) az az, hogy a PS3-om dolgozik és abba van a játék is, csak épp a Vita-n jelenik meg a kép illetve azzal is irányítod.
Már a PSP-t és PS3-mat is össze lehetett kapcsolni, de játszani sosem lehetett így, csak a menüben mászkálni, képeket/videókat/zenéket nézni/hallgatni.
Ha meg letölteni akarsz, akkor felejtsd el a Sony-t, xbox a neked való.
Előző:
ha megnézted volna a videót (ha megnézted akkor meg ha felfogtad volna, hogy miről írnak/beszélnek) akkor tudnád, hogy ott remote play-jel megy a PS Vita-n (és csak flashelt PS3-mal), úgy meg már nem egyértelmű.
Az persze egyértelmű, hogy csak úgy magában nem megy, mivel (még) nincs rá egyáltalán BF.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!