Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A fényképezőgépben hogyan...

A fényképezőgépben hogyan tudom beállítani azt, hogy a dátum megjelenjen a fotón?

Figyelt kérdés
canon power shot A 430
2009. jún. 2. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem minden fényképező tudja. Nekünk is Canon van, azt hiszem A550, elég jó kis gép, de sajna nem tudja a képre rárakni a dátumot.
2009. jún. 2. 15:53
 2/3 anonim válasza:

Nem ismerem a te géped típusát, de az enyém pl. canon digital ixus 50-es, lehet, hogy hasonló a problémád.

Nos én is egy csomót kínlódtam ezzel, mert elvileg a Menüben szerepelt, de nem volt "fehér", tehát nem lehetett azt a beállítást használni. Sok böngészés után találtam meg a megoldást, ami szerintem elég nagy hülyeség, de sajnos így működik csak: ahol beállítod a képméretet/felbontást, ott van egy olyan is, hogy "Képeslap" v. vmi hasonló elrendezés. Ez nem túl részletes felbontású, de még nem is nagyon gáz. Ha ezt állítottam be, csak akkor lehetett a dátumozó funkciót használni. Sajnos az én általam szeretett nagy felbontású képeknél nem :( Anyukám ragaszkodik hozzá, hogy tudja, hogy az adott képek az unokájáról melyik nap készültek, én meg szeretem, ha mondjuk kivágok képrészleteket, vagy csak levágok oda nem illő részeket, a kép még akkor is elég részletes legyen. Nem értem, hogy miért nem lehet akármelyikre dátumozni. Na, mindegy, nézd meg, hátha Nálad is működik ez a verzió! :)

2009. jún. 2. 16:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Canon A520-am van, képeslap üzemmódban teszi csak rá.

Nekem mondjuk nem fontos hogy a dátum rajta legyen, mert amúgy is dátum szerinti mappába kerülnek letöltésre.

Ha nagyon kell, akkor képszerkesztővel rádobom.

Mondjuk vannak olyan gagyi gépek is (nem Canon), ahol be van állítva, hogy tegye rá a dátumot, időt aztán ha zoom-olsz és úgy csinálsz képet, akkor a dátum is nagy lesz :D

2009. jún. 2. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!