Xbox LIVE hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már régóta érdekelne, hogy hogyan működik a LIVE (ban/flag része). Szóval adott egy rgh-s slim xbox. Az én profilom amikor megcsináltam ugye felajánlotta h csatlakozzak a live-hoz ingyért 3hónap gold tagsággal hát megtettem amikor még nem volt se flash se semmi rajta. Most h már ez régen lejárt azóta flasheltem is és rgh-ztattam is és nem voltam vele netkapcsolatban soha. Most ugye amikor ftp-n másolok dolgokat rá mindig egy offline profillal jelentkezek be. A kérdésem arra irányulkna, hogy minden esetben átnézi a gépemet az ms ha netre kötöm, vagy ahhoz kell valamit külön tenni pl. live-n játszani multiba vagy a dasch-ben a live menüben kotorászni...., vagy ha van net és bekapcsolom a boxot egyből kell számítanom különböző szankciókra??? Néztem ilyen dolgokat is az xbla játékokat unlockolni lehet de ahhoz le kell tölteni live-ról a trial-t amihez ugye megint csak net kapcsolat kell.....Plz valaki tegyen tisztába ezekkel kapcsolatban! Köszi2012. febr. 8. 18:24
1/2 anonim válasza:
na szóval ez flashtől függ: ha lt3 van rajta, akkor "nyugodtan" felléphetsz, elhanyagolhatóan kicsi az esély arra, hogy pont abban a ~fél órában lesz ban hullám. ha lt2 vagy alatta, akkor még ne is dugd össze a liveval, mert letölti a dash updatet és veszik a flashed (+ trükközni is kell majd...) de ezt szerintem tudod. tehát lt3-al nagyon kevés az esély a banolásra (még multi esetén is)
2/2 A kérdező kommentje:
13604-es dashboard lett rárakva az rgh után ugye, de most hogy a drive-ba milyen flash lett visszaírva azt nem tudom. Én anno még csak az első lt+-t raktam rá, decemberben lett a reset glitch csinálva, csak azóta ugye nem használtam lemezt mert....minek, csak GOD-ban vannak a gammák a belső vinyón. Szóval akkor most mindenképpen a flash számít ha nem használom a drive-ot akkor is, vagy a dashboard verziószáma ahhoz amit írtál?? És mi van akkor ha banolnak? Mert live-os multiban nem játszok, nem is nagyon valószínű h fogok, csak local co-op max...akkor van jelentősége a bannak?
2012. febr. 13. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!