Ha veszek egy elektroakusztikus gitárt és rákötöm hangfalakra szólni fog?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 16:14
1/9 anonim válasza:
valószínű igen,de halkan...de szerintem vegyél egy erősítőt,nem olyan drága...
2/9 anonim válasza:
ha csak magára a hangfalra akkor nem. Csak a gitár. Ha hifire gondoltad akkor igen, akkor fog. De otthoni célra gyakorolni mpar 20ezer alatt is kapsz olyan kombót ami tökéletes.
3/9 anonim válasza:
Nem.
Elektroakusztikos gitárhoz otthoni gyakorláshoz teljesen fölösleges bármilyen erősítés.
4/9 A kérdező kommentje:
Ha felvételt akarok csinálni és mondjuk hangfalak elé tenném be a mikrofont az szólna úgy vagy mindenképp kell egy erősítő?
2012. febr. 7. 19:08
5/9 anonim válasza:
Hangfalak elé mikrofont?
Hogy a fenébe szólna mégis erősítő nélkül?
Az autód elindul motor nélkül?
Hiába vannak meg a kerekek, kaszni, sőt még benzint is tölthetsz bele...
6/9 anonim válasza:
az elektroakusztikus amúgy jól szól erősítés nélkül gyakorolni jó. Ok a zúzás és a szólók alapban nem olyanok, vagy van amit nem is tud így. De ha fel akarod venni amit játszol egy sima mikrofon a pc hez kötve, hangfelvétel és bazseválhatsz. Persze minőségben olyan is lesz amilyen. Am hangfal elé ne tedd , vagyis tedd. Próbáld ki mi történik...
7/9 A kérdező kommentje:
köszi
2012. febr. 7. 19:36
8/9 anonim válasza:
Én úgy vettem fel, hogy egy olyan kábel aminek mindkét vége jack és egy kisjack-nagyjack átalakító a gitár végébe a másik vége meg ment bele a hangkártyába a mikrofon bemenethez. Teljesen jól szólt, bár a hangerővel játszani kellett.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi, közben erre már én is rájöttem :D :)
2012. febr. 9. 06:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!