Melyikkel járok jobban? 77centis síkképernyős fekete rendes tv 40000ft vagy 60 centis lcd 56000 ft?
A legjobban akkor jársz, ha egy nyilvános portálon nem olyan helyesírással írsz, mint egy kölyökmacska. Tehát: "Melyikkel járok..."
Amúgy meg nehéz a kérdés: Mi a jobb a krumpli vagy az alma?
Hát attól függ mi fontos.
Ha az a fontos, hogy trendi legyél, és erre 16e pluszt is hajlandó vagy áldozni, akkor hiába papolnék ár/teljesítmény viszonyról és észérvekről. De minden szubjektív: Ha nekem kellene választanom, én 40e-ért megvenném a nagyobb képernyős hagyományos készüléket.
Szerintem ezzel jársz jobban. Nagyobb és olcsóbb.
Szerintem egyáltalán nem azt kell figyelembe venni hogy trendi-e vagy sem. Az LCD mindenesetre kisebb, kevesebb áramot fogyaszt, nem "húzza" annyira a szemed ha sokáig nézed, s nem utolsó sorban nem írtad hogy a hagyományos TV milyen képernyőarányú (4:3 vagy 16:9). Ugye már ma is sok műsor 16:9 arányban van sugározva és ha ezt 4:3 képernyőn akarod képeltorzítás nélkül nézni a 77cm-es képernyődnek a 2/3-át fogod csak tudni kihasználni. A "trend" az, hogy nemsokára minden 16:9 arányban lesz sugározva. Az első hozzászólót meg hagyjuk, hogy nézze a sorozatokat hagyományos 4:3 TV-n eltorzított képpel, ahol meglepően mindenki anorexiás :)
Tehát annak ellenére, hogy kisebb a képernyő én az LCD-re voksolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!