A grafikus kártya jelenleg a legjobb, amit kézikonzolnál el lehet érni. Nekem megvan mind a kettő és én a ps vitát ajánlanám, mert a hardvere nem sokban különbözik a ps3-étól.
Szóval alap hogy a vita,ezen nincs mit vitatni!
2012. márc. 24. 15:25
13/17 anonim válasza:
Előző:
már hogy ne különbözne.
Cell proci és egy ARM proci között a különbség nagyobb, mint Justin Bieber és egy férfi között a különbség.
A GPU is teljesen más, meg az egész felépítése.
De ha nem technikai szempontból nézzük, PS3 akkor is még jóval erősebb.
Persze a Vita is atomerős cucc, de csak handledhez képest, PS3 akármilyen öreg is, még mindig jobb.
Plusz még ha rosszabb is lenne, az asztali konzol mindig is jobb lesz, mint a handled.
2012. márc. 24. 20:50
14/17 anonim válasza:
ps vita ha hordozni akkarod ps3 ha otthonra kell nekem van gépem ezért ps vitám van mert azt el tudom vinni mindenhova. az meg ha van okostelefonod ps3 hülyeség mert okostelefon messze nincs olyan mint 1 ps vita játék szempontjából
2012. márc. 31. 13:52
15/17 anonim válasza:
Vannak buta emberek akik mindenféle marhaságot hallanak és azt itt elmondják. Pl.: az hogy lefagy, vagy akadozik, vagy hogy nem tud egy HD videót lejátszani, az HÜLYESÉG. Én az elrendelők között voltam, xal azonnal megkaptam. Csak HD videókat nézek és nagyon jól megy, egyszer nem fagyott le akadt ki, stb. Ps3mal még nem volt dolgom, de a Vita bivalyerős. Szerintem egyértelmű a választás mert sok hasznos app van rá, van remote play ps3mal, és gyönyörűek rá a játékok. Ráadásul hordozható.
2012. jún. 16. 10:52
16/17 anonim válasza:
Előző:
soha nem volt PS3-mad, de egyértelműen PS Vita-t tartod a jobbnak?
Asszem olvasd el akkor a hozzászólásod első 3 szavát.
2012. jún. 16. 11:57
17/17 anonim válasza:
jaj maradjatok már! annyira utálom azokat mert azért mert egy konzol kézi mi a francnak kell elvinni???!! nem lehet a szobádban játszani vele?! istenem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!