Mi baja lehet a házimozinak?

Figyelt kérdés

Elvittem egy szerelőhöz, mert nem akarta lejátszani a dvd-ket, legalábbis eleinte, aztán már jó lett, de gondoltam nem árt neki a takarítás. A szerelő kitakarította, meg szoftverfrissítést csinált rajta, és mondta hogy nem működik az 5.1-es hang.

De nálam még működött. Mit ronthatott el rajta?

Egy iszákos szerelőhöz vittük el, nem nagyon való semmire.

2009. máj. 29. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Jobb szerelőhöz kellett volna vinni, ha tudtad, hogy ez ilyen. Lehet, hogy ő sem tudja mit barmolt el benne, így távolról nehéz megállapítani, sőt lehetetlen...
2009. máj. 29. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a szoftwer frissítés tett be az 5.1-es hangnak.
2009. máj. 29. 21:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem tudtam hogy ilyen ez a szerelő, mert a sógoromra bíztam a javíttatást, mert az ővé volt a házimozi, csak megvettem tőle, és azt mondta hogy a javítás az ő sara.

Egyébként a szerelő mondta hogy nem lesz jó az 5.1, és ki ki kell cserélni benne egy kis alkatrészt, ami 4000 ft.

Bár nem tudom honnan állapította meg hogy rossz az 5.1, amikor a hangfalakat nem vitte el, és neki sem volt otthon.

2009. máj. 29. 22:24
 4/7 anonim ***** válasza:

tudomásom szerint az 5,1 es hangot nem szokták szoftveressen frisiteni

esetleg a videó codeket

2009. máj. 30. 15:00
 5/7 anonim válasza:

Ivott, és elfelejtette csatlakoztatni az 5.1 hang-ot.

Ti meg csatlakoztattátok.

2009. szept. 18. 18:35
 6/7 anonim válasza:

Az előzőhöz:

Vagy csak zsozsót akart magának.

2009. szept. 18. 18:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze már szoftvert frissített hozzá! Mikor alig adnak ki hozzájuk frisset!
2010. júl. 6. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!