Na most mit tegyek?
Figyelt kérdés
3generációs ipod touchom olyan szinten befagy hogy az itunest is befagyasztja és a számítógépen egy alkalmazást sem tudok futtani és restorolni sem tudok. Az apple nél mindig megcsinálják de már nagyon unom elvinni. Ott is befagy de elpostázzák és megjavítják a központi helyen. Azután megint jó minden 2 hónapig. Fagyáásss. Nincs rajta már garancia de érdekes módon ezt a játékot még azóta űzüm hogy volt rajta. Ma már csak szofttverfrissítést vállalnak. Továbbá próbálta resetelni magán a készüléken de el sem jut addig. Eddig sok pénzembe került ez a touch de még több időmbe a javítgatása. Szeretnék egy kézenfekvő de tartós megoldást. Ez is már egy olyan készülák amit a cégtől kaptam egy másik helyett mivel annak is hasonló problematikája volt de gari alatt. Mit tegyeek???2012. jan. 25. 18:59
1/2 anonim válasza:
Cseréld le. Tudom, könnyelmű kijelentés, de ha több mérget eszel miatta, mint amennyi örömöd van benne, akkor nincs értelme az egésznek..
Szerintem nem lehet megjavítani, biztos hardware problémás.
2/2 A kérdező kommentje:
kösz. Mondjuk nem erre gondoltam de hát nagyon is igazad van.
2012. jan. 25. 20:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!