Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » HD Set-Top Box-ot kötött már...

HD Set-Top Box-ot kötött már össze valaki monitorral?

Figyelt kérdés

Egy digitális kábel vevőt (Echolite HDC-2210)szeretnék összekötni egy LCD monitorral(VGA). Véleményeket várok.

A kábel link:

[link]

2012. jan. 25. 10:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,csak az nem elégített ki hogy "nem működik"több magyarázatra vártam.

Most már rájöttem én is,a dolgokra.

2012. febr. 5. 10:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez a lényeg......:)

De ha távirati stílusban is de az elsőben leírtam miért nem. A monitor analóg jelet vár, a HDMI-ből pedig csak digitális jön. Lehet ezt még ragozni, de nem visz előrébb.

2012. febr. 5. 11:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,utána jártam és valóban nem lehet összekötni elektronika nélkül egy átalakítóval digitális jel kimenetű dolgot analóg bemeneti monitorral.Újabb gyártmányú monitorokon már van digitális bemenet.
2012. márc. 8. 07:33
 14/14 anonim válasza:
Sep top boxot pc vell hogy lehet átkötni? Tv+septobox+laptop ha valaki tudja akkor plssss..
2016. júl. 20. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!