Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen távirányítót vegyek...

Milyen távirányítót vegyek kamerához? Többi lent.

Figyelt kérdés
Olyat keresek de nem találok sehol,amivel nem csak zoomolni de irányítani is lehet le fel jobbra balra.Köszönöm a segítséget!!

2012. jan. 24. 23:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"Nem a webkamera mozog, hanem ahogy zoomolok azt tudom már irányítgatni nekem így kellene.. nem álló helyzetből:)"

Azt nem távirányítóval csinálod.

Vagy tévedek?

2012. jan. 28. 05:41
 12/24 tetro ***** válasza:

lehet távirányítóval csinálja, csak nem érti mit csinál. a webkamerádon nincs optikai zoom. digitálisan nagyít bele a képbe, de közben a kép többi része is megmarad. olyan mintha egy fotóba nagyítanál bele. ebben tudsz navigálni. nem a webkamerát irányítod, hanem egy softwert. normális kamerával ilyet nem lehet, mivel lényegében tönkre megy a kép ahogy belenagyítasz. normális kameráknál magával a kamerával svenkelnek. ezt általában kézzel állványról, de mondjuk valóságshowkban használnak robotkamerákat. de azt sem távirányítóval irányítják, hanem egy control padról joystickkal.

szóval felejtsd el, és ne okostojásozz le másokat, amikor azt sem tudod mit akarsz csinálni, és ezt megfogalmazni sem vagy képes.

2012. jan. 28. 13:22
 13/24 A kérdező kommentje:
Képzeld el, hogy ha rá mész a livejasmin.com-ra 500 csajnak távirányítós a kamerája.. na akkor ők tudnak valamit nem??? Olyan ember segítségét kérem akik tudnak is és nem csak itt okoskodnak.. svenk :DD pfff
2012. jan. 28. 17:11
 14/24 tetro ***** válasza:
na hülye gyerek, és szerinted a livejasminon webkamerát használnak, vagy az általad mutogatott mezei handycamet?
2012. jan. 28. 17:14
 15/24 tetro ***** válasza:
nem is értem, hogy lehetsz ennyire gyenge felfogású. a széket amin ülsz nem akarod távirányítani? mond el légyszi, hogy képzeled a kamera irányítását, ha nincs ami a kamerát mozgatja, és nem magában egy softwerben mozogsz a már digitálisan nagyított képben...
2012. jan. 28. 17:16
 16/24 A kérdező kommentje:
Képzeld el ők is handykamot használnak :DD és nem webkamerát te igen okos..
2012. jan. 28. 17:43
 17/24 tetro ***** válasza:
rendben, magyarázd el hogy működik. hogy mozog a kamera. hallgatlak.
2012. jan. 28. 17:45
 18/24 tetro ***** válasza:
ennyire azért ne villogtasd az eszed, mert még kisül itt valakinek a szeme :D
2012. jan. 28. 17:57
 19/24 A kérdező kommentje:
pont te magyarázol nekem?? :D úristen!
2012. jan. 28. 21:24
 20/24 tetro ***** válasza:
hát végül is, én broadcasttal foglalkozom, te meg azt sem tudod mit akarsz. még megfogalmazni sem :D
2012. jan. 28. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!