Lapostévékkel kapcsolatba?
Lapostévéken mindegyik csatorna teljes képernyőn jelenik meg ( a legtöbb)
nekem is analóg kábel tv-m van és lcd tv-n teljes képen mennek a csatornák
de azt még hozzá kell tennem hogy mivel analóg a jel és a hd tv felbontása passzív 1080p,,ezért a kép eléggé homályos és rossz minőségű lesz.
Persze nézhető,de nem olyan a kép mint a crt tv-n a kábel tv jel,ott tiszta élénk színes és éles...
hd tv ken a digitális (mindig tv) adás a legszebb
+ lehet hogy a műholdasok is pl. upc
mondjuk azokat nem tudom...
Le akarnám cserélni a régi CRT tv-met egy ledes tv készülékre.És ezt azért kérdeztem mert kiváncsi voltam,hogy milyen lenne a kép egy lapostévém analóg kábeltévével.
Szerintetek ez jó tv lenne LG 37lv3550?
Szubjektív, én a Samsung-ot részesítem előnyben:
Néhány nagymárka büszkesége
Samsung Full HD LCD tv csúcsmodern képernyővel rendelkezik, a fekete szín minden eddiginél valóságosabban jelenik meg. Fényviszonyoktól függetlenül letisztult tökéletes képet nézhetünk.
A Philips Full HD LCD tv egyik büszke idei darabja a Cinema 21:9, a világ első ultraszéles TV-készüléke, amely tökéletesen visszaadja a rendezők által használt eredeti 2,39:1 filmformátumot. Hagyja, hogy a filmek úgy ragadják magukkal, mint a moziban.
A Sony Bravia Full HD LCD tv a vezeték nélküli technológiát nyújtja a jövő otthona számára. Nem lesznek többé összegubancolódott kábelek ezt az új technológia lehetővé teszi egy médiavevő doboz segítségével, amely akár 20 méter távolságra is tárolható a tv-készüléktől.
Új LG Full HD LCD tv került idén ősszel a piacra, mely keretnélküli és led háttér világítású. A tv-k kerete és képernyője egybefüggő üveglapnak látszó felületet adnak. Alacsony energiafelhasználása mellett kontrasztban gazdag képet nyújt.
Az alkatrészek minőségéhez hasonlóan a kábelek is bizonyítottan hatással vannak a kép- és hang minőségére. A rendszer fejlesztése és bővítése során mindenképp pénzt spórolhatunk meg, mindamellett, hogy már az első bekapcsolástól a készülék valós teljesítményét élvezhetjük. Ne sajnáljuk új tv-nkhez jó minőségű kábelt vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!