Inspiron N7110 ProBook 4730s Satellite L775-15N vagy ASUS K73SV-TY325D?
A pontos tipusok:
Dell Inspiron N7110_134253
HP ProBook 4730s A1D63EA
Toshiba Satellite L775-15N PSK3WE-04C00EHU
ASUS K73SV-TY325D
Képtelen vagyok ennél jobban leszűkíteni a kört ezért szeretném olyan felhasználók segítségét kérni akik valóban jártasak a témában illetve rendelkeznek bármilyen hasznos információval vagy tapasztalattal. Hasonló árú gépekről van szó, ami lényeges volt számomra az a 17,3as LED kijelző, dedikált videokari és min. 500as vinyo.
Angliában szeretném megvenni, elvileg ezek 'világ' garanciával rendelkeznek, ezt tudom problémamentesen érvényesiteni magyarországon? Mi a külömbség a matt illetve a fényes kijelző között? Nincs meghatározva konkrét terület amire szeretném használni ezért a lényeg, h melyik rendelkezik a legjobb ár/érték aránnyal, legsokoldalúbb, legmegbizhatobb etc. egyszóval a LEGJOBB VÁLASZTÁS?
Köszönöm a válaszokat!
matt lcd: jól látható.
fényes: divatos, eszement, baromság, csillog, karcolodik, napfényben nehezen látható.
1-5ig osztályzással:
dell: 5
hp 5 de mivel probook igy csak gyenge 4
toshiba 5
asus sicccccc ki a házból.. felejtsd el. az nem laptop.. tescos tetris anyaga többet ér
ha kellene választanom akkor a toshiba és a dell még téged is túl fog élni. a hp is ha üzleti modellt vennél. NX széria
asus no comment.
(5év notebook service mult )
HP-nál ha megvan a gari és a kinti számla akkor nem lesz gond vele itthon.
jah. sajnos már van rossz tapasztalat. eléggé szeretnek chipset-esek lenni. esetek 80%-ában ölben, teritön, ágyon használattól. a másik 2 márka egy picit jobban tolerálja ezt
ettöl függetlenül nekem mindig is HP-m volt és az is lesz. (kizárólag üzleti modell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!