Mi baja lehet a TV-nek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy Grundig márkájú tévénk, és az történt, hogy amikor beledugtam a DVD-lejátszó kábelét, elment a kép, és a bal fölső sarokban megjelent egy kis kék ablak, GOMBOK felirattal és három vonallal.
Valami kódot kér?
Hol találom?
Segítsetek légyszi!
Köszönöm!
2012. jan. 22. 15:08
1/10 norberto79 válasza:
képet jó lenne látni a jelenségröl
2/10 anonim válasza:
Valószínűleg szervizkódot kér
nézd meg neten a tv típusát talán találsz hozzá szervizkódot
3/10 anonim válasza:
ha nem megpróbálhatod feltörni is a mienk 4 számjegyűt kért de kb 1 óra alatt sikerült feltörnöm
4/10 A kérdező kommentje:
2012. jan. 23. 12:01
6/10 anonim válasza:
Igen az amit mondtam Esetleg a TV leírásában nézd meg hátha mellékelték
7/10 A kérdező kommentje:
És amikor feltörted a tévédet,a helyes kódot azonnal felismerte, vagy rá kellett még nyomni pl az OK-ot?
2012. jan. 24. 15:44
8/10 anonim válasza:
Asszem nem kellett semmit nyomni csak beütöttem a kódot és visszajött a kép
9/10 anonim válasza:
Amúgy nálunk áramszünet okozta ezt a dolgot mondjuk az még régebbi típusú Grundig megatron volt
neten is kerestem hozzá kódot de nem nagyon találtam de a tietekhez lehet hogy van mert azért csak újabb típus
10/10 A kérdező kommentje:
Sikerült!
A távirányítón (Grundig Tele Pilot 1002) kellet háromszor megnyomni a zöld P.P gombot, és a menüben kikapcsolni a TV zárat (ha valaki a jövőben idetévedne) :D
2012. jan. 27. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!