Phfilips dsr4101 bltériből kijövő jelet /scart, rca/hogyan tudnám szétosztani úgy hogy több tv-n is tudnám nézni a csatornákat?
Figyelt kérdés
Esetleg vázlatot vagy linket ha lehet2012. jan. 22. 15:05
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Mivel hogy a 3db. tv messze van ,külön szobákban igy koaxon tudnám tovább vinni erre van megoldás?Vagy van több méteres scart is?
2012. jan. 23. 07:10
3/7 anonim válasza:
Beltérit írtál.
Van egyáltalán koax kimenete?
a) van, koax elosztóval minden tévén ugyanaz a műsor fog menni egy időben.
b) nincs, rca átalakítóval (olcsóbb az rca kábel) messzebb tudod vezetni. Szintén mindegyiken ugyanaz a műsor egyidőben. Tehát nem tudod megoldani hogy az egyiken RTL, a másikon Duna vagy akármi menjen ugyanakkor.
4/7 A kérdező kommentje:
Ezt irtam"csak scart és rca .kimenet van"
2012. jan. 26. 10:59
5/7 A kérdező kommentje:
tudom hogy minden tv-n azt a műsort tudom nézni de ez nem baj csak valahogy megtudjam oldani
2012. jan. 26. 11:02
6/7 anonim válasza:
Ezt írtad:
"A kérdező kommentje:
Ezt irtam"csak scart és rca .kimenet van"
Meg ezt is írtad:
"Mivel hogy a 3db. tv messze van ,külön szobákban igy koaxon tudnám tovább vinni erre van megoldás?"
Döntsd el.
Amúgy a kompozit szines jelet szimmetrizálóval 3-400 méterre elvezetheted.
7/7 A kérdező kommentje:
Ezt irtam SCART,RCA kimenet van,3 tv-m van az1. a beltérinél a másik kettő külön szobákba és oda szeretném e lvinni a képet tudom hogy ugyan azt fogom látni mindenholÉS KOAXON kivan épitve a rendszer .Tető antennáról a jelet már régen megosztottam de megszünik a földi adásszórás és előre gondolkodom.Kösz
2012. jan. 27. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!