Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Segítség! Laptopot szeretnék...

Segítség! Laptopot szeretnék vásárolni, de nem tudok dönteni. Ti mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés
Apple-nek a Macbook-jában gondolkodom, de nem igazán hallottam még tapasztalatokat..
2012. jan. 20. 22:09
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én tapasztalatról beszélek, te meg csak fröcsögsz itt a sok marhaságról, aminek semmi értelme, csak pénzkidobás.
2012. ápr. 5. 16:45
 12/12 adamx97 válasza:

Azt veszel, amit akarsz a Windows is nagyon jó rendszer, és ha már vennél akkor végképp csak rajtad múlik,én csak megpróbáltalak valami másra (egyes embereknek újra, vagy csak ellenszenvesre) rábeszélni.Nekem is bizarr és új volt az Apple márka, de abban a pillanatban, hogy kipróbáltam egyböl megszerettem:).Maga a rendszer (OS X Lion) nevetségesen egyszerú, mindenre kihasználható. A Windows egy nagyon jó rendszer, de mint egy Apple fan én nem fogok megváltozni, és számomra mindig is a No.1 lesz és ezt fogom ajánlani. De kihangsúlyozom mégegyszer csakis a te döntésed.

U.I.:nem akartam, hogy ez egy ilyen"útálkodásba" fajuljon.

2012. ápr. 10. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!