Le tudják nyomozni? Lehet belőle gond?
Figyelt kérdés
Ha egy telefon "leesett a kamionról" akkor azokat a telefonokat le lehet nyomozni... hallottam olyat hogy az IP címet lehet töretni.. vagy törölni nem tudom már? a lényeg az ha veszek egy ilyen telefont akkor azt le tudják nyomozni?2012. jan. 12. 18:16
2/7 A kérdező kommentje:
és hogyha valami csipeltetve?
2012. jan. 12. 18:22
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem tudják lenyomozni. Egyébként a fenét se érdekelné ha kapnék egy "leesett" telefont, simán használnám.
4/7 anonim válasza:
az az IMEI szám amire te gondolsz
és törölni lehet, de az nagyon macera
és igen, le lehet nyomozni, de magasról szarnak rá, úgy hogy nem fogják
5/7 A kérdező kommentje:
miért hagyja őket hidegen? biztosak vagytok benne hogy nem nyomozzák le?
2012. jan. 12. 18:32
6/7 anonim válasza:
És ha lenyomozzák, akkor mi van?
Vetted ez ismeretlentől, aki az utcán árulta és fel sem merült benned hogy esetleg nem legálisan jutott hozzá.
7/7 anonim válasza:
Ha lenyomozzák akkor sem fognak elmenni hozzád (kivéve ha lopott) csak letiltják a hálózatból vagyis nem fogsz tudni telefonálni, netezni, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!