PS3-nál hogy működik az online pass?

Figyelt kérdés
Ez a network fiókhoz tartozik vagy magához a CD-hez? Szóval, ha én már egyszer felhasználtam akkor lehet vele másik PS3-nál multizni vagy nem? Mert egyik ismerősöm egy ilyen boltban cserélgeti a PS3 játékokat (használtan) és azt mondja, hogy tud velük multizni. De kód nélkül hogyan?
2012. jan. 12. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:

CD-hez (inkább hívjuk Blu-ray-nek vagy lemeznek) adják.

Ha felhasználtad nem lehet többet használni, Store-ból kell venni újat (kb 2000 forint szokott lenni, de eltérő).

Haverod meg gondolom még nem fogott ki egy online passos játékot sem, mivel ez még kb csak tavaly évvégefelé lett nagy divat, előtte viszonylag ritka volt.

2012. jan. 12. 17:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, mert holnap megakarja így venni a battlefield 3-at, de én meg mondtam neki, hogy nekem is volt hozzá kód, de ő meg mondta, hogy cod MW2-vel is multizik, akkor ahoz még nem volt ilyen kód ugye?
2012. jan. 12. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Ahhoz nem.

Abban sem vagyok biztos, hogy a 3-hoz van.

2012. jan. 12. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!