PSP 3004 vásárlás "hol? " (többi lent)
Helló mindenki!
Szeretnék venni ajándékba egy psp 3004-est, de sajnos nem találok. 5 napja keresek google-ön boltokat, ahol még kapható egyáltalán, de sehol sincs. Ha valaki esetleg tud, segíthetne. Köszönöm!
(psp e-1000 és psp go tulajdonosokat is megkérem, hogy írjanak véleményt, érdemes e venni e-1000-ret vagy go-t)
én vaterán tegnap láttam mindenfélét
psp 1000-2000-3000 játékokkal meg mindennel.
www.vatera.hu
Szerintem megéri az E1000.
Matt boritása van - tehát nem gyűjti az ujjlenyomatokat.
Wi-Fi viszont nincs benne - ami csak akkor fontos, ha szeretnél rajta netezni, vagy szerertnél többjátékos módban játszani. - Viszont így hosszabb az üzemidő.
Monden másban pontosan ugyanolyan, mint a korábbi PSP-k.
PSP Go-t meg véletlenül se vegyél! A boltban kapható játékokat nem használja, csak a letöltöttet, ami néhány esetben még drágább, mint a bolti! A kialakítása meg szörnyű (főleg a joystick...). Ráadásul már nem is gyártják, mivel nagyon nem lett sikeres.
Köszönöm a válaszokat!
E1004-esre esett a választásom.
Viszont ahonnan veszem, még várnom kell rá, mert még szállítás alatt vannak. Azaz igazság, hogy nekem nem szükséges a wifi, ha szeretnék netezni ott a telefon és multizni sem tudok senkivel és nem is szeretnék igazából. Majd ha meglesz írok róla tapasztalatokat, akinek talán szükséges egy bővebb leírás a konzolról.
Amúgy engem is nagyon érdekelne hol lehet kapni karácsony előtt beszedték az E3004-est és azóta sehol se látok :(((
Nem tud valaki olyan üzletet vagy oldalt ahol lehet csak ne legyen használt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!