Kindle Touch vagy Pocketbook iq 701 e-book olvasó?
Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye a két e-book olvasóról? Szeretnék venni egyet, de sajnos nem tudom eldönteni, hogy melyiket. Ha amazon.com-ról rendelek, akkor 99 dollár az olvasó a kindle, akkor még milyen költségek vannak és azok kb. mennyibe kerülnek?2012. jan. 9. 15:55
1/5 anonim válasza:
Tisztázzunk valamit. E-Könyv az, amiben E-Tinta van. A Pocketbook általad említett darabja egy tablet, ami játékra, böngészésre, képnézegetésre sokkal jobb, mint a Kindle (mivel ez utóbbi nem is nagyon tud ilyeneket), de hosszú távon olvasni róla egyszerűen fos. Fárasztja és erőlteti a szemet, abszolút nem könyv szerű élmény. Ráadásul hamar (fél nap alatt) le is merül. Ettől még neked kellhet ez, csak tudd, hogy mire számíts.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Valószínű, hogy kindle-t fogom választani. :) :)
2012. jan. 9. 21:05
3/5 asmosys válasza:
Amazonról a Kindle 4: 109 dolcsi vételár +25 kezelés+vám +29 szállítás.
Touch-ot nem küldenek ide.
Viszont van ebay, ahol ennél kevesebbre jön ki a touch. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, akartam is a napokban rendelni touch-ot, de nem tudtam, ráadásul tényleg sokba kerül már a többi díjjal együtt :( :(
Az ebay-t pedig mindenképp megnézem... köszönöm :):)
2012. jan. 13. 18:50
5/5 Moone válasza:
A legelső, hogy a frissítését csak részben oldották meg. Hiányos a magyar nyelvezete, nem is lesz csak 2.1.2 -nél magasabb változat. Mivel android tudsz rajta netezni. Semmi extra, de ne is várjunk ennyi pénzért jobbat. Sajnos nem találtam megfelelő root engedélyezést, bár ez itt működne elvileg...
Az akkumlátor egész jól teljesít, ha nem netezel ....
Egyébbként nincs hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!