Nagyon szeretnék venni a nyárra egy PS3-mat. De jó döntés lenne?

Figyelt kérdés
Most olvastam a gamestaron, hogy a 3. negyed(június-augusztus között) évben állítólag csökkenni fog a konzol ára. És mennyivel csökkenne? +még tanuló vok, és inkább én a nyárra(még júniusban) tervezném a konzolt, nem iskolaidőben, így nem is romlik a taneredményem. Ti mit gondoltok? Most vegyek PS-t vagy később?
2009. máj. 24. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Én a PS3-at nem ajánlom, a játékfelhozatal sem olyan bőséges mint az XBOX360-on, itt megemlíteném hogy én PC-n játszok, konzolom nincs, szóval nem vagyok XBOX fan. Mivel tanuló vagy ezért nehezen tudnád megvásárolni a 16990ft-os új játékokat, és ugye a PS3-on a másolt játékok nem mennek, XBOX-on viszont igen. PS rajongók: nem lepontozni a hsz-omat, oké!?
2009. máj. 24. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

nyárra???

bent akarsz ülni a szobában?

inkább költsd el azt a pénzt egy jó ki nyaralásra, szedjél fel egy lányt és hamár inkább bent maradnál a lakásban, akkor őt nyomkodd, ne a kontrollert. :D

2009. máj. 24. 18:43
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
én is ezt akartam mondani. inkább utazz el valahova, kapcsolódj ki, vagy tartogasd, jól fog az a pénz még jönni. gondolj bele: játszol egy évig vele (maximum) és akkor jó ennyi... megérte? NEM
2009. máj. 24. 18:54
 4/8 anonim válasza:

Szerintem a PS3-ra most beruházni megérné. Gyorsan csökken az ára, télen (karácsonykor) még 100000 forint volt, most már lehet 70-90ezerért is venni.

Attól is függ, hogy milyent szeretnél (40,60,80 GB-osat), ezeknek nagyban különbözhet az ára.

Érdemes több helyen is keresgélni, mert lehet, hogy az egyik helyen még mindig százezer, a másikon pedig már 80ért is a tiéd lehet.

A játékfelhozatal pedig rohamosan hozza fel magát, és a PS3 tovább is fog futni, mint a konkurens konzolok.

A Playstation 3 exkluzívok miatt, pedig még inkább meg fogja érni neked.

2009. máj. 24. 19:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Első és utsó válaszolók: ti legalább vmi témához kapcsolódót írtatok. Eszem ágában sincs nyaralásra költeni, amikor ott vannak a szüleim, és különben is, én inkább ilyen otthonülő típus vok. Én PS fan vok, de nem fogok senkit sem lefiká()zni, mert leszólta. Szerintem a PS3 jobb, mint az XBox, nemcsak a full ingyen multi és wi-fi miatt, hanem kedvenc játékaim folytatása is csak erre a konzolra fog megjelenni(pl. God of War III, Killzone 2 stb.)+a PS3-ban van Blu-Ray, ami miatt egy 5-10 évig 100%-osan helyt fog állni, mivel a Blu-Ray lett a DVFD utódja, nem a HD TV. Könnyebben is felmennek rá a játékok és HD minőségben gyönyörű tűéles képet ad. A legtöbben azért vesznek Boxot, mert azt ki tod nyomatni, és majdnem minden game kijön arra is, de a számomra naon király játékokat eredetiben veszem meg, így támogatva a gyártót. A boolkine-on láttam egy PS3-mat(40GB-os+kapsz hozzá 4 játékot meg egy Killzone 2 pólót), ára 110e Ft(a game-ek miatt), ezt gondoltam, h megveszem, érdemes itt, vagy máshol próbálkozzak?

[link]

2009. máj. 25. 15:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Bocsesz elírtam: DVD és HD DVD(nagy a forgalom:D)
2009. máj. 25. 15:58
 7/8 anonim válasza:

19:59 vagyok

Nekem sajnos nem tudta megnyitni a linket, de én ajánlom inkább ezt: [link]

Itt a kezdőoldalon lejjebb egy 80 GB-os Ps3 eladó, újonnan, 2 játékkal. Szerintem ez jobban megérné, mint az a 40-es amit te néztél. Ha jól emlékszem annyit írtál.

Ez persze attól is fűgg hogy pl. zenét, videót vagy demokat is akarsz lejátszani a Ps-eden.

Szerintem ez jobban megérné, igaz kevesebb játékkal, de nagyobb tárhellyel és olcsóbban.

2009. máj. 25. 23:11
 8/8 A kérdező kommentje:

Helló!

Kösz a választ, a PS-t igazából játékokra akarnám használni, zenére, videóra ott van a gép, de megfontolom az ajánlatot. Kösz még1szer!:D

2009. máj. 26. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!