Hobbicélra milyen digitális fényképezőgépet vásároljak?
Figyelt kérdés
Én erre gondoltam: [link]
Miket kell figyelembe venni, mi a lényeges fényképezőgép vásárlásakor?
2012. jan. 7. 19:33
1/3 anonim válasza:
Tökéletes választás, nagy tudású, minden igényt kielégít, sok örömöd lesz benne!
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok ismét.
Kicsit bővebben: a napjainkban a vezető gyártók által készített gépek nagyon sokat tudnak. A vásárlók zöme nem is tudja-akarja megtanulni a kezelését, ezért 1 beállítást alkalmaz mindenre. Az AUTO-t. Tehát ha valaki ért hozzá, elkalandozhat a beállítások tengerében, minden feltétel adott a minőségi felvételekhez. Évenként több új típust adnak ki, ezekben a legfejlettebb technológiák vannak. Ez a bóvli gépekre nem jellemző.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válazt! :)valószínűleg ezt fogom megvenni.
2012. jan. 8. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!