Windows7 alatt elmegy a hang, ekkor a videók is elkezdenek szakadozni. Mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Tehát alapból nagyon erős számítógépem van. Néha szoktam rajta játszani, ilyenkor felmegyek teamspeak re is hogy a haverokkal tudjak dumálni, néha zenét is hallgatok közben. És néha egyszer csak valamilyen okból elmegy a hang a gépen és pl ha youtube videót nézek nagyon elkezd szakadozik.(kb 4másodperc alatt játszik le 1 másodpercet és nincs hang) Ilyenkor csak az segít ha ujraindítom a gépet. Nem tudom a hibát programhoz kötni, mert elég rendszertelenül csinálja. Köszönöm a válaszokat előre is.2012. jan. 6. 20:18
1/2 anonim válasza:
Lehet hogy a számitógépednek van baja, szerintem nézesd meg szervibe vagy rakj fel windows vistát az nagyon jó . Nekem is az a van . A windows 7 tel én is szenvedtem eleget állandóan újrakelletem inditani a gépemet mert nem csatlakozot az internetre és állandó fagyások stb. A windows 7 egy szar operációs rendszer .
2/2 anonim válasza:
memória, kártyák proci kiszed, portalanít visszarak. első lépésként, de pl nekem nincs házban a gép mert gyakran letestel az alaplap és elegem lett. azóta hibátlan, nekem heti 150 órát tuti megy a gép, többnyire újraindítás nélkül, januárban fagyhatott, vagy idén egyáltalán nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!