Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan lehet számitógépről...

Hogyan lehet számitógépről cryptoworks beltérit frissíteni/hirschman csr41 cw/?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 17:15
1 2
 1/13 norberto79 ***** válasza:
CS? Minek akarod frissiteni nem változott semmi.
2012. jan. 13. 19:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sok új kódolatlan csatorna van új amit nekem csak az internetről bekeresve tudom beállitani és megkeresni régebben ezeket automatikusan letöltötte.Másik dolog.nem fogadja el a cryptoworks kártyát bekeresi a csatornákat és egy pillanatig megjeleniti és utánna semmi.Pl a UPC direct csatornáit ugy néztem hogy beraktam a kártyát csatornát kerestem és néztem azt a müsort melyre elő voltam fizetve most ezt nemtudom és ugy hallottam hogy a softvert kell frissiteni.
2012. jan. 15. 10:35
 3/13 norberto79 ***** válasza:
gyári vagy alternatív firmware van most rajta (ha igen mi?)
2012. jan. 15. 11:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Ez eredeti gyári beltéri hogy mi van benne nemtudom egy pár éve kaptam és a leirtak szerint működött!Én hobbi műhold vadász vagyok .A türksattól a nilesatig tudom forgatni és több 1000 szabad és kb1500 cryptoworks kódolásu csatornát fogtam eddig.Ennyit tudok.
2012. jan. 15. 11:20
 5/13 norberto79 ***** válasza:
Keresd akitöl vetted ha még elérhető, kötötted már össze géppel?
2012. jan. 15. 19:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem elérhető a volt tulaj"örököltem"!Még nem kötöttem össze a géppel nemtudom hogy lehet e és mivel,hogyann!Ezért érdeklődök hogy tudna e valaki segíteni.Nem vagyok egy profi de már segitséggel sokmindent megoldottam.Kösz az eddigi válaszodat is,várom a többit is nagy érdeklődéssel hátha össze jön valami!
2012. jan. 16. 07:52
 7/13 norberto79 ***** válasza:
Nem találtad gyanusnak hogy 1500 kódolt adást tudsz fogni holott a benne lévő kártyával ami upc-s maximum 90 csatornát lehetne HIVATALOSAN. Ez még nem is lenne baj de ehhez a beltérihez nem értek, egyebekkel volt/van dolgom. Esetleg kerestesd le vele újra legalább a thort.
2012. jan. 16. 21:12
 8/13 A kérdező kommentje:
3000csatornát tud letölteni a beltéri A szabad csatornák le vannak töltve a türksat-tól a nilesatig. kitörlöm pl. a hellassatot,siriust...hogy legyen szabad helyem igy pontosan2075 adót tudok néznide mivel a kártyás szabad csatornáket nem tuddom letölteni"?/igy tovább mentem nyugat 30fokig és telitve van 2875csatornám.Gondom továbbra is az hogy pl a thoron miért nem tölti le a UPC csatornákat mert eddig letöltötte ,kivettem a UPC s beltériből áthelyeztem a másikba csatorna keresés és kész.Elő vagyok fizetve a UPC directre.
2012. jan. 17. 07:58
 9/13 norberto79 ***** válasza:

"miért nem tölti le a UPC csatornákat mert eddig letöltötte ,kivettem a UPC s beltériből áthelyeztem a másikba csatorna keresés és kész.Elő vagyok fizetve a UPC directre."

Nem tölti le a csatornákat? (tehát nincsenek a

csatlistában?)

Tehát akkor van egy upc beltérid is? Egy kártyát dugdosol hol ide hol oda?

2012. jan. 17. 19:25
 10/13 A kérdező kommentje:
Pontosan Van két upc-s beltérim egy sima és egy felvevős/cryptoworks/ ,afelvevős /dvr/-ből a kártyát szoktam cserélgetni.A pl upc-s csatornákat megtalálja egy pillanatra meg is jeleniti és kész Két antennám van egyik a thorra fixen a másik forgathatós és külön müködik nincs össze kötve a két /3/beltéri és külön tv is van a hirschmann forgatható s beltérihezVolt mikor a türksaton néztem a upc-s csatornákat a többi török csatornákkal együtt most egy pár hónapja nem igy van és softver frissitést kellene csinálnom de nemtudja senki hogy hogyan honnan és mivel.Kösz az eddigi hozzászólást is várom a többit is hátha össze jön.
2012. jan. 18. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!