Ford focus 2001 évjárat, ford 5000 rds tipusú gyári rádióval ellátva, helyére Pioneer DEH-1200MP szeretnék venni, megolható a beszerelés?
Hát igen, ha zene kell akkor a Pioneer lenne a nyerő, de gondolom MP3-akat hallgatnál rajta, az pedig csak CD írással megy.
Ha pedig zajos a kocsid és csak el szeretnéd nyomni valamivel, akkor a SAL is megteszi. Van hozzá bőven bemenet az MP3-aknak, de a CD-id otthon maradhatnak.
Beszerelés szempontjából lényegtelen, mindkettő ugyanolyan idétlenül fog állni a 2DIN-es foglalatban.
Én azt csinálnám hogy a kazetta szedőfejről kivezettetnék egy csatlakozót, ami fülhallgató dugóban végződik. Így a mobilommal rá lehetne csatlakozni és kazetta játszás módban szólna vele a zene.
Ha mégis úgy döntesz hogy kidobod belőle, szólj, lehet hogy megveszem a rádiód.
Ezért javasoltam hogy tartsd meg a magnód ha van valami zenelejátszód ami hozzáköthető, annak mindkettőtől jobb hangzása van.
Ha Miskolc környéki vagy akkor meg is csinálom neked.
egy ilyen 5000 rds itt van mögöttem a polcon, én is egy mp3-as pio-t tettem a helyére:) - erről jutott eszembe, hogy ennek van cd tár vezérlése, ami logikusan sokkal jobb minőség lehet, mint a kazetta fejnél egy plusz jel átalakítás. A kérdés, hogy van-e rajta olyan láb amit esetleg egy szokásos line bemenetre lehetne alakítani.
Aki megvenné mit adna érte?:) priviben beszélhetünk:)
Egy zöld dugó kell hozzá.
Az hogy erősítőt rakj a kimenetre ahhoz meg egy átalakító kell amit rákötsz a hangszóró kimenetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!