Most keresgéltem az iPod touchomon és láttam h az apple store ban van "magyar store" rá is mentem megváltoztatni, töltök is le 1 játékot (ingyenes) de nem engedi csak ha adok bankkártyaszámot! Hogy lehet anélkül letölteni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 12:30
1/3 anonim válasza:
A bankkártyaszám nélkül nem tudsz letölteni, viszont az csak arra kell hogyha valami olyant szeretnél letölteni ami nem ingyenes akkor azt a bankkártyádról fogja levenni és emailben kapsz róla értesitőt. Bankkártyaszám nélkül nem lehet. :)
2/3 anonim válasza:
de lehet letölteni bakkártya nélkül is. kilépsz az éppen bejelentkezett accból a beállításokba ( ha nem tiszta írj privátot és segítek ) ezután azt törlöd is a készülékről. belépsz appstore-ba keresel egy ingyenes programot és rámész h telepítse kéri majd h jelentkezz be vagy csinálj accountot, te arra mséz h csinálj azután pedig a kártyák közül lesz egy olyan lehetőség h none te arra mész és így már fel lesz kínálva az h ingyenes accounttal tölthess. de az is egy megoldás ha apple id-t regisztrálsz mondjuk itunes-on magadnak akkor nemkell a telefonon pötyögetni
3/3 A kérdező kommentje:
Kösz , így sikerült :)
2012. jan. 18. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!