Hogyan kell jtag-es gére játékot rakni?
Figyelt kérdés
ha valaki tudja h pontosan hogyan kell felrakni egy játékot úgy h induljon jtages gépen akkor légyszi írja le nekem. meg esetleg olyan oldalt is mondhatna ahonnan le tudok szedni ilyen játékot (ncore-on kívül) köszi2012. jan. 1. 19:44
1/3 norberto79 válasza:
Mi? Ha olyan konzolt vettél mi jtagos akkor helyezd kérlek a kukába ha belefér. Tudod mit jelent a JTAG? Persze elképzelhető hogy menthető de lehet nem ér annyit, én beltériket hoztam vissza néhányat de nem egyszerű. Vissza kell írni a flashbe a jó tartalmat, ez némi forrasztással jár illetve LPT porton kell a px-re kötni, nagyobb gond a szoftver és flashtartalom beszerzése...
2/3 Thunderstruck válasza:
Ööö...válaszadó...szerintem egy kicsit eltévedtél. A jtag nem egy hiba, hanem egy módosítás xbox-hoz ami lehetővé teszi írott játékok futtatását, vagy épp vincseszterről való elindítását, valamint még sok más dolgot.Szerintem azt hitted hogy ez valami hiba, vagy akármi! :)
3/3 norberto79 válasza:
Sorry, 2006-ban még csak flasheltem őket, azóta nem is foglalkoztam velük hogy milyen módszerrel bírják rá őket különböző játékok futtatására, csak ritkán javítok néhányat. A műholdvevőknél például ha már jtagos lett egy beltéri akkor az már nem reagál semmire semmyilyen porton keresztül, ez többnyire nem megfelelő fw használatakor történik meg. Ez elég baj, de azért javítható ha sikerül megfelelő bootloadert rátölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!