Miért tűntek el a digitális csatornáim?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vettem egy új TV-t amiben van digitális tuner is, és mikor beüzemeltük akkor megtalálta az analóg csatornákat is meg a digitális csatornákat is, így olyan csatornáim is lettek amik eddig nem is voltak, csak hogy kb. másfél-két hónap után egész egyszerűen eltűntek a digitális csatornáim,és most már nemfog egyet sem, vajon miért?2011. dec. 30. 17:56
1/7 anonim válasza:
Milyen TV? Nem állítottál el valamit?
2/7 A kérdező kommentje:
Egy Sony Full HD-s LCD TV a tipus száma: KDL-32BX400..ez segít vmit?
Egyébként nem állítottam el semmit, mondjuk vagy 4 fajta HBO-m is volt és azokra elő se fizettem, de mondjuk a kódolatlan csatornákat akkor is fognia kellene nem? Egyébként kábeltv-m van alapból. (nem tom ez számít-e)
2011. dec. 30. 18:18
3/7 anonim válasza:
Háááát, szerettem volna segíteni. Ha Samsungod lenne, talán megoldottuk volna a problémát, de a Sony-nak más a menürendszere.
Remélem, idelátogat majd valaki, akinek Sony-ja van.
4/7 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm :)
2011. dec. 30. 18:35
5/7 anonim válasza:
Esetleg annyi, hogy húzd ki az antennakábelt, majd dugd vissza, aztán nyomkodd az ANALOG/DIGITAL gombot a távirányítón!
6/7 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam újra hangolni, és talált is 48 csatornát, csak abból 45-re (köztük a tv2, RTL) azt írta ki h "kódolt csatorna, nem dekódolható' egyedül az M1, M2, Duna tv jön be xD:S
2011. dec. 30. 20:55
7/7 dimitry233 válasza:
Nekem ugyanez a problémám nekem ORION LCD T32-D-m van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!