Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Concord x 900 lejátszó miért...

Concord x 900 lejátszó miért nem játssza le az pl. avi formátumó videót? Pedig ezt a formátumot vinnie kéne.

Figyelt kérdés
Mikor rákatt. a lejátszásra azt írja ki, hogy hiba. A készülék rossz? Vagy a videón kell még formálni?

2011. dec. 29. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Az *.AVI formátumnak van legalább 24 változata, olykor más-más codeccel...
2011. dec. 29. 21:44
 2/9 A kérdező kommentje:

Az nem lehet, hogy nagy a videó felbontása /1920*1080/? amúgy meg a képernyője 320*240 pixel

Az lemaradt: mikor megvettük már volt rajta videó, de lett törölve. Mivel próbálkozzam? Más formátummal, amit még kezel pl: RM/AVI/FLV/WMV/MPEG/ASF/DAT.

Én nem nagyon értek ehhez. Ha tudnál segíteni nagyon örülnék neki!! :)

2011. dec. 29. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Erre "rázavartad" a HD videót? 27szer(!) annyi pixellel kéne boldogulnia, mint amit megjeleníteni képes...

Persze azért többel is boldogul, de talán nem ennyiszer.

Konvertáld át a FormatFactory ingyenes magyar nyelvű progival. Nekem PDA -ra vannak ilyen zombi filmjeim, meg létezik egy oldal (most meg nem mondom melyik az) ahol ilyen eszközökre konvertált filmek gyüjteménye van.

2011. dec. 29. 23:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Max 720x540 felbontással próbálkoznék, de inkább 640x480, vagy az alatt.

Az említett formátumokon túl még szerepelnie kellene a leírásban az alkalmas kodekeknek és a maximális felbontásoknak, így csak próbálgatással lehet kideríteni.

2011. dec. 30. 10:01
 5/9 A kérdező kommentje:

3/4

Format Factorym az van, ezzel konvertáltam. De ezzel nem tudok kisebbet csinálni. Milyen programmal tudnék?

2011. dec. 30. 10:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Format Factoryval. Állítsd be a felbontást. De inkább tölts le kisebb felbontású filmet, hamarabb megvan és egyszerűbb.
2011. dec. 30. 11:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem miért nem megy, akkor itt egy másik:

PocketDivxEncoder, én ezt is használom...

2011. dec. 30. 11:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Visszatérek:

A FormatFactoryt évekkel korábban használtam, régen "elfogyott" egy format C: (újratelepítés) kapcsán. Most letöltöttem, telepítettem, és újra ki kellett találnom a használatát:

[link]

Mindent AVI_ katt, Kimenet baállítása_ katt,

2011. dec. 30. 11:39
 9/9 anonim ***** válasza:

egy véletlen ENTER is volt..

Magas minőség és méret.. lehúz és válogathatsz egy ernyőnyi lehetőség között ami a felbontást illeti...

Ha ugyanezt Mindent_MobilEszköznél csinálod szintén válogathatsz kedvedre...

2011. dec. 30. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!