Concord x 900 lejátszó miért nem játssza le az pl. avi formátumó videót? Pedig ezt a formátumot vinnie kéne.
Az nem lehet, hogy nagy a videó felbontása /1920*1080/? amúgy meg a képernyője 320*240 pixel
Az lemaradt: mikor megvettük már volt rajta videó, de lett törölve. Mivel próbálkozzam? Más formátummal, amit még kezel pl: RM/AVI/FLV/WMV/MPEG/ASF/DAT.
Én nem nagyon értek ehhez. Ha tudnál segíteni nagyon örülnék neki!! :)
Erre "rázavartad" a HD videót? 27szer(!) annyi pixellel kéne boldogulnia, mint amit megjeleníteni képes...
Persze azért többel is boldogul, de talán nem ennyiszer.
Konvertáld át a FormatFactory ingyenes magyar nyelvű progival. Nekem PDA -ra vannak ilyen zombi filmjeim, meg létezik egy oldal (most meg nem mondom melyik az) ahol ilyen eszközökre konvertált filmek gyüjteménye van.
Max 720x540 felbontással próbálkoznék, de inkább 640x480, vagy az alatt.
Az említett formátumokon túl még szerepelnie kellene a leírásban az alkalmas kodekeknek és a maximális felbontásoknak, így csak próbálgatással lehet kideríteni.
3/4
Format Factorym az van, ezzel konvertáltam. De ezzel nem tudok kisebbet csinálni. Milyen programmal tudnék?
Nem egészen értem miért nem megy, akkor itt egy másik:
PocketDivxEncoder, én ezt is használom...
Visszatérek:
A FormatFactoryt évekkel korábban használtam, régen "elfogyott" egy format C: (újratelepítés) kapcsán. Most letöltöttem, telepítettem, és újra ki kellett találnom a használatát:
Mindent AVI_ katt, Kimenet baállítása_ katt,
egy véletlen ENTER is volt..
Magas minőség és méret.. lehúz és válogathatsz egy ernyőnyi lehetőség között ami a felbontást illeti...
Ha ugyanezt Mindent_MobilEszköznél csinálod szintén válogathatsz kedvedre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!