Segítsen már valaki!?
Szeretnék még ma vagy holnap egy fényképezőt venni, de nem értek hozzá ,a kettő közt vacillálok , tud valaki segíteni ?:) vagy ha nem ez a kettő ilyen árban kb 60 ezerig milyet vennétek ? ja , és most itt a kicsi a lényeg méretre :D:D:D
Panasonic TZ18, vagy Sony CyberShot H70? Melyik fényképezőgép mellett döntenétek és miért?
Köszönöm előre is, ha valaki ért hozzá :)vagy van neki valamelyik és tud véleményt mondani, vagy milyen képet csinál stb :)
Sonyt!
Mivel a panánál nálam Error 404 van.
Nekem Canon SX230 van, de ha a GPS nem fontos, az SX220 éppen majdnem belefér. Olvass utána, és rájössz hogy veri mindkettőt nem kevéssel.
Szupergyors BSI-CMOS érzékelő, Full HD video (1920 x 1080 24 kép/mp, H.264 (MOV)),teljes kézi (élesség is) állíthatóság. Videó közbeni zomm és autófókusz, nem hallatszik bele, saját tapasztalat. A videókamerát árulom. :-)))
Nálam a Sony szóba sem jött, fényképezőben nem profi. A Pana igen, de nincs alternatívája az SX220-hoz.
Itt egy részletesebb adatlap:
Sony CyberShot H70!!!!!!!
Nekem is ilyen van! A panasonic béna (sztem)
nagyon szépen köszönöm, sokat segítettetek !
Megnézem a Canon-t is !
B.U.É.K.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!