DiRT3ban hogyan kell elmenteni azt, amit megcsináltam? /Többi lent/
Figyelt kérdés
Ha valaki tudja hogyan tudnám elmenteni offline-ban, az kérem szépen segítsen! Leszedtem hozzá magyarítást is, és valami olyasmit ír ki, hogy a Letölthető tartalom sikertelen. Néztem a SKIDROWOT is vagy micsodát, de ha jól tudom, az csak tört játéknál segít, legalábbis bárhol néztem, az egész játékot lehet leszedni ott. DiRT2-ben is ez volt a problémám, de ott megtudtam oldani a problémát, csakmár elfelejtettem hogyan sikerült.2011. dec. 28. 23:05
1/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem kiírni, hogy eredeti a játék.
2011. dec. 28. 23:06
3/6 A kérdező kommentje:
A DiRT2-s profilomat használom, és annál elmenti a játékot, úgyhogy szerintem offline a profilom. De ha esetleg új profilt kéne csinálnom, akkor tudsz segíteni? Nem értek a games fo windows livehoz. :S
2011. dec. 29. 11:41
4/6 A kérdező kommentje:
Ja és előre is köszi!
2011. dec. 29. 11:42
5/6 anonim válasza:
Akkor más megoldás kell, mert a Dirt2 profillal is mentenie kellene, ahogy említetted volt :(
6/6 A kérdező kommentje:
Azért köszi!
2011. dec. 29. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!