Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ipod touchra pinkód? (többi lent)

Ipod touchra pinkód? (többi lent)

Figyelt kérdés
Azt hallottam lehet pin kódot rakni ipodra tényleg lehetséges ez? nagyon fontos lenne nekem rá kód aki tudja az kérem magyarázza el érthetően köszönöm !:)
2011. dec. 28. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Olyan kód van, amit minden egyes feloldáshoz be kell majd írnod. Az jó?
2011. dec. 28. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt pedig a 'Beállítások'-ban tudod bekapcsolni, azon belül is 'Általános' fül, majd megkeresed a 'Jelkódzár' pontot. Innen már menni fog :)
2011. dec. 28. 18:45
 3/9 A kérdező kommentje:
tökéletes pont erre gondoltam nagyon szépen köszönöm rendes tőled!:D
2011. dec. 28. 19:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés ha valaki feltöri akkor hányszor próbálkozhat vagy ha netalántán elfelejtem akkor mi a tenni való?:D
2011. dec. 28. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem, ötszöri rossz kód után kiírja, hogy iPod letiltva újrapróbálkozás 1 perc múlva.
2011. dec. 28. 19:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Viszont nem tudom, mi van, ha elfelejtetted..szerintem az menthetetlen, válassz olyan kódot, amit meg tudsz jegyezni :) vagy írd fel valahova.
2011. dec. 28. 19:18
 7/9 anonim ***** válasza:
azt is belehet állítani hogy x próbálkozás után minden adatot töröljön
2011. dec. 28. 19:23
 8/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm aranyos vagy!:)
2011. dec. 28. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Így van, azt lefelejtettem, hogy ha 10. alkalommal is rossz kódot üt be, be tudod állítani, hogy mindent letöröljön, de azt már Te is látod.

Nincsmit, nagyon szívesen segítek!

2011. dec. 28. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!