Porsche13 kérdése:
érdemes lecserélni az ipod touch 4g met egy galaxy s wifi 5. 0 ra?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 12:53
1/8 anonim válasza:
azt neked kell eldöntened... de amúgy szerintem nem.
2/8 anonim válasza:
Talán igen, neked kell eldönteni.
Nekem az iOS nem jött be, persze tud mindent, gyors, de túl steril, hamar meguntam, és átpártoltam Androidra.
Jobban tetszik, viszont neked lehet nem fog tetszeni.
3/8 anonim válasza:
szerintem nem éri meg nekem is ipod 4g-m van és egyszerűen szerelmes vagyok belé *.* Amúgy nekem az android nagyon nem jön be. :S
4/8 A kérdező kommentje:
ok hogy lecseréljem:picit kicsinek találom a kijelzőt
szar képeket csinál
kipróbálnám az androidot is
ok hogy ne cseréljem: jobb videót csinál
jobb a képernyőfelbontás
félek hogy az uj nem fog tetszeni
2011. dec. 29. 16:18
5/8 anonim válasza:
Megéri lecserélni az iSzart hiddel!Én is nagy Apple rajongó voltam aztán iphone 4 et lecseréltem galaxy sre.Egész más világ de jol ráver az Applere!A kis kuka megeszi az almát!Megéri!
6/8 anonim válasza:
Előző:
én sem vagyok valami nagy Apple fan, de azért ne legyünk már 12 éves szinten.
Az iOS-sel sincs semmi baj, egyik legjobb, egyeseknek nem jön be (pl. nekem sem), de ez szubjektív.
Ettől még elismerem, hogy jó.
És az Android is jó, de megértem, ha valakinek nem jön be, ízlések és pofonok.
7/8 anonim válasza:
igen! nekem is van egy. nagyon fasza "kis" cucc. de komolyan, simán jobb az ipodnál.
8/8 anonim válasza:
Android sz*r. Ipod nagyon jó és ha kijön az új IOS akk. valószínűleg javít rajta. Ne cseréld le, vagy ha igen akkor én megveszem tőledxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!