Van egy orion ht580. as házimozim és a mélnyomo nem igazán jó többi lent?

Figyelt kérdés
magasabb basszusnál a mélnyomó nem torzit mert megvan a basszus csak annyi a gond hogy mintha levegőt fujna zörög ez mitől van ?
2011. dec. 28. 09:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Attól, hogy gagyi.
2011. dec. 28. 09:46
 2/13 A kérdező kommentje:
milyen gagyi ? ebbe a szobába elég jól szol nem olyan hogy kong a mélnyomó mint a geniusokba ami volt nekem .....me neked bizt van vmi hifid azt cső ha nem tudsz válaszolni akkor ne is irj +ez még az elején nem zörgöt....
2011. dec. 28. 10:17
 3/13 anonim ***** válasza:

Te kérdezted te agyalágyult.

Attól fújja a levegőt meg zörög, hogy ez egy alsókategóriás, gagyi 5.1.

Megpukkadhatsz, attól még így van, ha gondot okoz, vegyél komolyabbat.

2011. dec. 28. 10:19
 4/13 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem a levegőt hallod ahogy súrlódik a reflexcsőbe, ez adhat fura hangot. Ezt pl. okozhatja a hosszú reflexcső is.

2011. dec. 28. 10:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Sok múlik a hangkártyán is, beállításokon is, tegyél mindent alapra és úgy hallgasd meg, most felejtsd el, a bass boost, EQ bass +10 , és hasonló eljárásokat.
2011. dec. 28. 10:44
 6/13 A kérdező kommentje:
a reflexcso igaz lehet mert ha befogom akkot nem zorog eleg hosszu a csove a hangkartyat meg mindjart megnezem 5.1be :)mert ugy van hogy auxon van es igy mindenhogy szol az osszes csak nem dolbyba :)irom hogy sikerult
2011. dec. 28. 11:36
 7/13 anonim ***** válasza:
Aha oké. :)
2011. dec. 28. 11:40
 8/13 A kérdező kommentje:
ha 5.1be kötöm rá akkor jól szol a mélynomó csak ugye elveszett a 3. kábel hozzá a másik meg megvan törve a dugonál mertha mozgatóm akkor megszolaltatja vagy nem :S csak igy mértnem szol mind az 6 hangfal :O? tehát a jó kábellel bedugom mindenhova ha mondjuk youtubenal hallgatok valamit akkor bedugom a többi 4 részre akkor semmi nem szol deha bedugom a center és a sub dugóba akkor azok szolnak ez mért van ? 5.1 hangkártya van benne
2011. dec. 28. 11:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem első körben cseréld a kábeleket, gondolom jack - rca. Ezekkel megvagy kösd be 5.1 -re, ne auxra. Hangkártya színeire figyelj.

Itt a használatija is segíteni fog :

[link]

2011. dec. 28. 12:05
 10/13 A kérdező kommentje:
úúú köszönöm szépen a sok segitséget :))) lesz időm elmegyek veszek kábelt és szépen össze kötögetem :D (Y) am lenne még egy olyan kérdésem hátha értesz hozzá hogy ugye ehez egy kis fostalicska távirányitó van és nem müködik most univerzálisal használom mert csak ugy tudom állitgatni a hangot bass center stb és ugye ha egy távirányitó lézerét oda forditod a telo kamerájához akkor világot namost csakha megnyomod akkor kéne világitani ehelyett hosszan világit mitől lehet :S?
2011. dec. 28. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!