Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek egy box és egy...

Szerintetek egy box és egy laptop, vagy egy gamer pc éri meg jobban?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 01:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy hogyan és mire akarod használni őket.

A laptetű cipelhető, de elég sok kompromisszum van (szó szerint is) benne. Fejlesztése szűk korlátok között lehetséges, ha döglik, akkor horror a javítás.

Asztali "nagyvas" ár-teljesítmény arányában jobb, fejlesztése/bővítése egyszerűbb/olcsóbb, de nehezen mozgatható.

Box (jó esetben) kevesebbet fogyaszt, mint egy "erőmű" asztali vas, de gyakorlatilag a játékon kívül másra használhatatlan.

Én (ha orrba-szájba játszanék), vszleg vennék egy erőteljes asztali vasat, és egy olcsó, használt laptopot.

2011. dec. 28. 02:30
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem a laptop box verzió van :) ha sok pénzed van akkor gamer pc mindeképpen jobban megéri mert azon mindent megtudsz csinálni... de ha nincs annyid (mint nekem) akkor egy olcsó laptop netezésre és egy xbox játékra tökéletes választás :)
2011. dec. 28. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!