Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem szól a mikrofon az...

Miért nem szól a mikrofon az xbox-hoz? .

Figyelt kérdés
Ma reggel még amikor online játszottam és bedugtam a mikrofon vezetékét a yoystik-ba (xbox 360) hallottam amiket beszéltek az emberek és tudtam én is beszélni, és pár órával késöbb már nem hallottam őket és még beszélni se tudtam! Az eggyik játékom felismeri a mikrofont de nem szól a másik játékom (online letöltött) Már fel se ismeri!!! :( Mi lehet a baj????
2011. dec. 27. 17:20
 1/2 anonim válasza:
új headset megolhatja a problémát. Kérj vkitől kölcsön egy headsetet, és hogyha nem működik akkor joystickot kérj kölcsön, és hogyha a headseted müksz8ik a kölcsönkért joystickal akkor pedig egy új joystickot kell venned, de ha a kölcsönkért headset műkszik a te joystickoddal akkor pedig egy headsetet kell venni.
2011. dec. 27. 17:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi csak az az érdekes, hogy délelött egy negyed órát használtam az előtt soha mert pár nappal ez előtt kaptam. Szóval délelőtt még tökéletesen müködött most meg ennyi idő alatt nem romolhatott el vagy igen?
2011. dec. 27. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!