Miért nem érzékeli a tévé a HDMI-kapcsolatot a DVD-vel?
Figyelt kérdés
Van egy LG 32LH3000 típusú Full HD LCD tv-készülékem és egy DENON DVD-1740 típusú DVD-lejátszóm, HDMI-kábellel összekötve a tv-vel. A probléma az, hogy nem "találják meg" egymást. Természetesen aktiválva van a DVD HDMI-kimenete, be van kapcsolva a tv is, és nem érzékeli a DVD-t a HDMI-kapcsolaton keresztül. Először arra gyanakodtam, hogy a HDMI-kábel rossz, de több kábellel is kipróbáltam, mindegyikkel ugyanezt csinálja. Csak akkor oldódik meg a probléma, ha mindkét eszköz bekapcsolt állapotában kihúzom a kábel egyik végét, majd újra bedugom, úgy működik. Majd eltelik egy kis idő, amíg nem nézek DVD-t, és amikor újra nézni akarom, ugyanez történik, a tv nem érzékeli a HDMI-t, csak ha kihúzom a kábelt és újra bedugom. Szerintem valami kompatibilitási probléma lehet, mert csak a DVD-vel csinálja ezt, a médialejátszóval még nem fordult elő (ami szintén HDMI-n keresztül kapcsolódik). Ha valaki jártas a témában, esetleg ismeri is a típusokat, megköszönném, ha segítene vagy adna tippeket, hogy mi lehet a probléma.2011. dec. 27. 13:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!