Samsung UE32D5500 Tv-be Scart-csatlakozó. Hogyan?
Köszönöm a próbálkozást, végülis csak 3 napja próbálkozok. Gondolom Neked akkor belement. Egyéb használható ötlet?
Ilyen a Scart-csatlakozó. [link] Na most a Tv-n lévő EXT (rgb) bemenet csak kb. ilyen...
De legalább tudom, hogy nem én vagyok full béna, mégha annak néztél is.
David Howell says:
December 10, 2011 at 9:42 am
Similarly, I just bought two brand new Samsung UE32D5000 LED TVs, which arrived today. Upon opening and setting up, I fond that both had been packed with an incorrect EXT RGB to Scart adapter (I received part number BN39-01154A in both boxes).
After a fairly lengthy call with Samsung’s customer services where I had to convince the nice lady that I wasn’t in fact some kind of Luddite moron, it transpires that these TVs should have been packed with Scart adapter BN39-01154F, which apparently are now on their way to me.
So don’t panic – okay Samsung have clearly got a fairly major packing cock-up in their Slovakian factory, but it’s not you being stupid if you can’t make your Scart adapter fit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!