Hogyan kell szétszerelni?
Egy PHILIPS 22PFL3403/10 LCD tv -t szerettem volna szétszedni de a hátsó 4+2+2+3 csavarok kivétele után megbuktam.
Nem jöttem rá hogyan kell leválasztani a hátlapot.Az alsó élén,-mivel ott nem látszik-,próbáltam 10-150mm hosszon csavarhúzóval széthúzni,feszíteni, de tovább nem akartam barbárolni.
Kérem segítsen akinek van gyakorlata ,vagy ismerete erről,hogyan kell roncsolás mentesen szétszedni!
Remélem feltehetem ugyanitt a másik kérdésem is!
A TV hátoldalán lévő csatlakozómező bal oldalán a VGA csati mellett van 2 db függőlegesen szerelt, fehér színű, 5 és 3 pólusú csatlakozó felirat nélkül.
Ide mit lehet csatlakoztatni?
Várom ségítőkész válaszotokat.
Köszönöm kedvességed,hogy karácsony ellenére válaszoltál.
Természetesen mielőtt a kérdést feltettem,körbenéztem én is a googlet.
Láttam ezt az oldalt is, de mint írtam az én Tv-men van még 2 db kérdéses csatlakozóból is,ami az idézett oldalakon nem szerepel.
De Isten bizony ott van.Megnézem hogy lehet ide képet csatolni,lehet teszek fel képet is.
Szia!
Szerintem inkább vidd el egy jó TV szerelőhöz,mert ő kb. egy 1000-ért leveszi neked,minthogy eltörd,vagy megrepeszd a hátlapot.Apropó:minek akarod levenni a hátulját?Ha sikerül:A kondenzátorokhoz nehogy hozzányúlj,mert akár még egy hét után is életveszélyes,sőt halálos áramütést tud okozni!Még egy:az alkatrészekhez se érj,mert egy elektromos kisülés teljesen tönkreteszi az érzékeny alkatrészeket!
Köszönöm szépen,hogy éjfél körül is segíteni próbálsz.
Mint írtam azért kaptam a TV-t,hogy csináljak vele amit akarok,Ha van kedvem próbálkozzak vele,mert szervizbe nem kifizetődő vinni.Igaz 2009 ben gyártották.
Én örömmel fogadtam el ,hogy tanulmányozhassam a lelkivilágát.
A kondenzátorok,inverter,LCD,CMOS,célorientált IC-k,és egyéb állatságok ,amik belül találhatók,nekem hosszú évek óta jó ismerőseim.Nem bántjuk egymást.))Ipari elektronika a szakterületem.
Nekem a dobozzal van harcom,mert nem tudom hogyan kell barbárolás nélkül szétnyítni.
Pontosabban elolvastam a kérdésedet,minek akarom levenni a hátulját?
Mert a hibája az,hogy nem lehet a hálózati kapcsolójával bekapcsolni,de a szervízbe nem akarták, de nem is vállalták mert nem éri meg hozzányúlni.Én tápegység problémára tippelek lehet,hogy végére tudnék járni.
Semmi probléma.A jószándékú segítséget meg kell köszönni.
Ez egy általában laikus oldal és vakon nem lehet tudni a kérdező készségét, esetleg jártasságát.Én is hajlamos vagyok feltételezni ,ha már valaki itt kérdez akkor elsősorban nem ért hozzá ,és jószándékúan próbálom segíteni.
Mégegyszer köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!