Ti melyik tv-t vennetek?
Sony KDL-40EX720: [link]
Samsung UE40D6500VS: [link]
LG 42LW650S: [link]
ezek kozul ti meiket vennetek es az ar nem szamit (ne mondjatok erre hogy akkor vegyel 200cm-est)
Akit erdekel itt vannak a featurok a lajikusoknak
Sony KDL-40EX720: [link]
Samsung UE40D6500VS: [link]
LG 42LW650S: [link]
nagyon sokat nezelodtem,keresgeltem,olvasgattam hogy mien technologia hogy mukodik es a tapasztalatokat es vegul ez a 3 TV nyert szoval minden kategoriaba a legjobbat (arnak megfeleloen) valasztottam ki (maradt meg egy 600Hz Plazma Panasonic de arrol lemondtam mert nagyon draga a panasonic aktiv 3d szemuvege)
Ugyhogy mindenkit kerek hogy ertelmes valaszokat adjon es indokolja
Elore is kosz :)
Kiirok par lenyeges infot hogyha valaki lusta elolvasni
Samsung:
-400Hz (3D alatt 200Hz)
-102cm (40")
-PVR,TimeShift (recorder)
-Klassz 3D demonstralo programok (bar ez mellekes :D)
-Aktiv 3D szemuveg
-Satellite vevo tuner (foldi es kabelen kivul)
Sony:
-102cm (40")
-100Hz (bar van benne egy Motionflow XR 200 ami egyfajta "javito" de az nem ugyanaz!!)
-WiFi (beepitett)
-PVR (talan TimeShift de nem biztos)
-Jelenlet erzekelo (ez is mellekes)
-Aktiv 3D szemuveg
LG:
-200Hz (3D alatt IS 200Hz)
-Passziv 3D szemuveg
-106cm (42")
-Itt nincs olyan sok de a pssziv technologia eleg sokat nyom a latba csak annyi hogy megfelezodik a felbontas tehat 3D-ben lottek a FullHD-nek
Par egyertelmu dolog ami mindegyikre vonatkozik de megemlitendo:
-Bongeszo,Youtube...(SmartTV)
-FullHD,3D,LED TV
-Konvertal 2D<->3D
A Tobbi vagy nem fontos vagy mindegyik sajat technologiat hasznal
Varom a valaszokat :)
Én egyiket sem.
Én olyan tévét vásárolnék, amely ezeket tudja:
1. Bekapcsolva tévéműsort lehet rajta nézni.
2. Kikapcsolva nem lehet rajta tévéműsort nézni.
Szia!
Én most vagyok túl a tv vásárláson. Volt nálam 2db LG, de visszavittem őket, mert nem tetszett a képük, végül Philips lett. Én ezt ajánlanám, sokkal szebb színei vannak, az LG elbújhat mögötte. Néztem német teszteket, ez a sorrend: Philips, Samsung, LG
Én is beleestem ebbe a hibába, mint te, hogy így adatok alapján próbáltam tv-t venni. NE TEDD!!! Be kell menni a boltba és megnézni, hogy melyiknek tetszik jobban a képe.
Főbb dolgok, amit érdemes nézni: képzaj, színek, szín szellemkép, látószög.
Egyiket sem venném.
Panasonic VIERA TX-P42UT30
Plazma is, 42 col, 600 Hz, és csak 170k.
És a képe is beszarás jó.
De amúgy tényleg élőbe menj el megnézni, mielőtt szart veszel.
1.Az IQ-d novenyi szinten van
2.Szia.El is fogok menni de annyira nem szivesen mert a boltokba nem jo nezni mert nem ugyanaz.Sok mindent meglehet figyelni igy de pl a kepet nem annyira mert a nagy feny miatt ugyse ugy fogod latni amien valojaba.De mindenkeep elmegyek.Jah es Philipset nem nagyon nezegettem de meg fogadom a tanacsod :)
3.Bocs de annyira nem ertettem mit is akarsz mondani :D
4.Fix errol a Panasonicrol beszeltem de olvastam roluk es pl ez meg a regi plazma technologia van benne nem az uj (NeoPlasma) csak a kovetkezo szeriak jok (S-tol felfele).Amugy igen rohadt jo adatok de kb ennyibe is marad mert tobb ervet nem nagyon lehet felhozni mellete :) (nem smart nincs pvr stb.)
Kosz az eddigi valaszokat varom a tobbit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!