Ti melyik tv-t vennetek?

Figyelt kérdés

Sony KDL-40EX720: [link]

Samsung UE40D6500VS: [link]

LG 42LW650S: [link]

ezek kozul ti meiket vennetek es az ar nem szamit (ne mondjatok erre hogy akkor vegyel 200cm-est)

Akit erdekel itt vannak a featurok a lajikusoknak

Sony KDL-40EX720: [link]

Samsung UE40D6500VS: [link]

LG 42LW650S: [link]

2011. dec. 23. 21:37
 1/7 A kérdező kommentje:

nagyon sokat nezelodtem,keresgeltem,olvasgattam hogy mien technologia hogy mukodik es a tapasztalatokat es vegul ez a 3 TV nyert szoval minden kategoriaba a legjobbat (arnak megfeleloen) valasztottam ki (maradt meg egy 600Hz Plazma Panasonic de arrol lemondtam mert nagyon draga a panasonic aktiv 3d szemuvege)

Ugyhogy mindenkit kerek hogy ertelmes valaszokat adjon es indokolja

Elore is kosz :)

2011. dec. 23. 21:40
 2/7 A kérdező kommentje:

Kiirok par lenyeges infot hogyha valaki lusta elolvasni

Samsung:

-400Hz (3D alatt 200Hz)

-102cm (40")

-PVR,TimeShift (recorder)

-Klassz 3D demonstralo programok (bar ez mellekes :D)

-Aktiv 3D szemuveg

-Satellite vevo tuner (foldi es kabelen kivul)

Sony:

-102cm (40")

-100Hz (bar van benne egy Motionflow XR 200 ami egyfajta "javito" de az nem ugyanaz!!)

-WiFi (beepitett)

-PVR (talan TimeShift de nem biztos)

-Jelenlet erzekelo (ez is mellekes)

-Aktiv 3D szemuveg

LG:

-200Hz (3D alatt IS 200Hz)

-Passziv 3D szemuveg

-106cm (42")

-Itt nincs olyan sok de a pssziv technologia eleg sokat nyom a latba csak annyi hogy megfelezodik a felbontas tehat 3D-ben lottek a FullHD-nek

Par egyertelmu dolog ami mindegyikre vonatkozik de megemlitendo:

-Bongeszo,Youtube...(SmartTV)

-FullHD,3D,LED TV

-Konvertal 2D<->3D

A Tobbi vagy nem fontos vagy mindegyik sajat technologiat hasznal

Varom a valaszokat :)

2011. dec. 23. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Én egyiket sem.

Én olyan tévét vásárolnék, amely ezeket tudja:

1. Bekapcsolva tévéműsort lehet rajta nézni.

2. Kikapcsolva nem lehet rajta tévéműsort nézni.

2011. dec. 23. 22:15
 4/7 gergoap ***** válasza:

Szia!

Én most vagyok túl a tv vásárláson. Volt nálam 2db LG, de visszavittem őket, mert nem tetszett a képük, végül Philips lett. Én ezt ajánlanám, sokkal szebb színei vannak, az LG elbújhat mögötte. Néztem német teszteket, ez a sorrend: Philips, Samsung, LG

Én is beleestem ebbe a hibába, mint te, hogy így adatok alapján próbáltam tv-t venni. NE TEDD!!! Be kell menni a boltba és megnézni, hogy melyiknek tetszik jobban a képe.

Főbb dolgok, amit érdemes nézni: képzaj, színek, szín szellemkép, látószög.

2011. dec. 23. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez igaz, de nem mindig és nem mindenhol. Sok évvel ez előtt, amikor a mostani tévét vettem, hallom, hogy az eladók arról beszélgetnek, hogy az egyikük otthon felejtette a nyakkendőjét. Nézem a tévéket a polcon. Tízből kilencnek rossz volt a képe. Kérdezem miért? Rossz az antenna, mondja. Erre én: a nyakkendője annyira nem izgat, attól még megveszem, amit szeretnék. De ez az ocsmány kép „lebeszél” a vételről. Inkább ez utóbbival kellene valamit tenni.
2011. dec. 23. 23:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyiket sem venném.

Panasonic VIERA TX-P42UT30

Plazma is, 42 col, 600 Hz, és csak 170k.

És a képe is beszarás jó.

De amúgy tényleg élőbe menj el megnézni, mielőtt szart veszel.

2011. dec. 24. 00:36
 7/7 A kérdező kommentje:

1.Az IQ-d novenyi szinten van

2.Szia.El is fogok menni de annyira nem szivesen mert a boltokba nem jo nezni mert nem ugyanaz.Sok mindent meglehet figyelni igy de pl a kepet nem annyira mert a nagy feny miatt ugyse ugy fogod latni amien valojaba.De mindenkeep elmegyek.Jah es Philipset nem nagyon nezegettem de meg fogadom a tanacsod :)

3.Bocs de annyira nem ertettem mit is akarsz mondani :D

4.Fix errol a Panasonicrol beszeltem de olvastam roluk es pl ez meg a regi plazma technologia van benne nem az uj (NeoPlasma) csak a kovetkezo szeriak jok (S-tol felfele).Amugy igen rohadt jo adatok de kb ennyibe is marad mert tobb ervet nem nagyon lehet felhozni mellete :) (nem smart nincs pvr stb.)

Kosz az eddigi valaszokat varom a tobbit :)

2011. dec. 24. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!