Karos lehet a nagy basszus?
Figyelt kérdés
Vettem egy 5.1-es rendszert,40W-s melynyomoval es most egy uj hangkartyat,ami eleg durvan leossza a basszust es ha lehuzom,akkor is annyira megy,hogy a fold rezeg.Na,most ez mennyire lehet karos?A masik dolgo pedig,hogy a gep mellett van,tehat tulajdonkeppen a labam kozt es hallottam olyant is hogy impotenciat okozhat a tul eros basszus.Ez igaz?Leginkabb az impotencias dologtol felek,mert a fulem tuleli es ha a fejem megfajdul akkor kikapcsolom a zenet.kb. 40 cm-re van az erintett szervtol a melynyomo.2011. dec. 23. 17:19
1/3 anonim válasza:
Legendás elméd mért ide írja ezt a kérdést?
2/3 A kérdező kommentje:
Mert az orvos valaszolon szabadsagon vannak es gondoltam,hatha valaki okosabb itt,mint en ;)
Ha meg kategoriara gondoltal,akkor szerintem az egeszseg kategoriaba tartozik.
2011. dec. 23. 17:47
3/3 gergoap válasza:
Ezt hol hallottad, hogy impotenciát okoz? Ez baromság!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!