Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » AVCHD videó milyen programmal...

AVCHD videó milyen programmal menthető le bárhol nézhető formátummá?

Figyelt kérdés

Canon kamerám AVCHD videó (.mts)formátumban menti el a filemeket.

Ami cd-t kaptam vele, azon van egy program, szerkeszteni tudom vele a videot, de csak ugyanebben a formátumban tudok menteni vele.

Olyan programot keresek ami INGYENES és avi vagy hasonló máshol is használható formátumba tudja konvertálni.

(tudom, hogy veszít akkor a minőségéből, de nem baj, lényeg, hogy család is megnézhesse pl a saját szgépén, vagy dvd lejátszón)

Ha linket is tudtok küldeni, köszönöm előre is.

2011. dec. 22. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Számítógépen lejátszhatod a VLC médialejátszóval, a videó indítása ugyanúgy történik mint a DVD-videó esetében (jobb egérgomb a DVD/AVCHD mappán->Lejátszás a VLC médialejátszóval)

Konvertálásra pl. a Format Factory-t is használhatod.

A program elindítása után válaszd ki, hogy milyen formátumba szeretnéd átalakítani az AVCHD videót(pl. avi) majd kattints a "Fájl hozzáadása" gombra.

Ezután navigálj el az avchd film helyére és nyisd meg ezt a mappát:

AVCHD->BDMV->STREM

Az itt található fájlt kell kiválasztanod. Kattints az ok gombra és indítsd el a konvertálást.

vlc

[link]

format factory

[link]

2011. dec. 22. 18:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségedet, ilyen egy tökéletes válasz :o)

Már régóta próbáltam többféle konvertálót letöltöttem, de mindegyik beletett középre feliratot a próbaverzió miatt.

Ezer hála!

2011. dec. 23. 15:35
 3/4 anonim válasza:

Nekem is hasonló most a gondom,én is konvertálni szeretném de lehetőleg minőségromlás nélkül!

Ehhez milyen programot tudtok ajánlani?

2013. dec. 8. 18:11
 4/4 anonim válasza:

Annak, aki utólag olvassa a kérdést:

Használjatok HandBrake-et.

Van Linuxra, mac-re, windows-ra, ingyenes, és eléggé advanced funkciói is vannak. Pl. tudod vele crop-olni is a videót, ha változtatni szeretnéd a képarányt, de akár nyújthatod is. Pixelenként is megadhatod, hogy mekkora felbontásba szeretnél konvertálni. Változtathatod az FPS-t. És még sok mindent tud.

Ja, és ami a pici szívemnek(remélhetőleg a tiédnek is) a legfontosabb: OpenSource :)

2017. nov. 28. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!