Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 Kinect vagy Ps3 Move...

Xbox 360 Kinect vagy Ps3 Move vagy Wii?

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha számít a grafika akkor a Wii szóba sem jöhet.

Kinect vs Move: előbbire csak casual játékok vannak/lesznek, utóbbira pár hardcore cím is (tehát előbbi sokkal inkább családi szórakozás meg kutyasimogatós játékok, utóbbi egyedül élvezhető, és fröcsög a vér kb).

Ha családi szórakozás kell, és a grafika sem számít, meg nem kell az a parasztvakítás, hogy "húú nincs joystick", akkor Wii.

Sony/PS3 fanként nem jön be annyira a Move, ingyen elfogadnám, fizetni nem fizetnék érte (csak ha hirtelen megnyerném a lottót).

Hardcore játékosként egy Wii meg MS termék meg alapból nem kéne.

Kinect és Move annyival jobb, mint a Wii, hogy itt "normál" módon is játszhatsz, nem kötelező a mozgásérzékelős, csak maga a "nyers" konzol.

Ebbe meg egyértelműen PS3 jobb.

2011. dec. 20. 18:09
 2/4 anonim válasza:
Kinect és Wii tapasztalataim vannak. Nekem Kinect van, és örülök neki.
2011. dec. 31. 09:36
 3/4 anonim válasza:

Kissé OFF rész: Ha annyira nem sürgős, akkor én tudok neked segíteni, hogy ingyen szerezz egy ilyet, elárulom a módját szívesen.

Nem OFF: Nekem most Wii konzolom van, az a családdal, barátokkal nagyszerű és elég. Van hozzá mész-mész-lősz-lősz játékom is, hát az nagyon állat!

Most egy Kinectet akarok szerezni (ingyen) és már nem sok kell hozzá. Annak sokkal jobb a grafikája.

A PS3 Move-ról viszont nincs tapasztalatom, arról így inkább nem mondok semmit (de olyat is lehet ingyen szerezni).

2012. jan. 3. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:

"Most egy Kinectet akarok szerezni (ingyen) és már nem sok kell hozzá."

Álmodozz csak.

2012. jan. 3. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!