Digitális tévék vagy a digitális adások minősége csapnivaló? Interpolációval növelt felbontással adnak a hazai műsorszolgáltatók? Miért pixeles a kép?
Én is ettől féltem. Aztán megvettem egy 66cm-es Samsung-ot, bedugtam a koax-ot a TV-be és majdnem elhánytam magam a minőségtől.
Aztán futottam 1-2 kört, és kiderült, hogy a kábelszolgáltatóm digitális formában is sugároz. Áthangoltam a TV-t az analóg sugárzási jelekről a digitálisra: és láss csodát! Kiváló minőséget kaptam.
Jobbat mint amit az üzletekben láttam,
Szóval, hogy az üzletekben miért olyan azt nem tudom.
Te arra figyelj, hogy legyenek digitális jeleid amivel meg tudod táplálni a jövendő TV-det.
Ha műholdas-t nézel, akkor arra figyelj, hogy a jövendő TV-det és a beltéri egységet ne koax kábellel kösd össze, hanem valamelyik másik profibb lehetőséggel.
"Van itt lezárási lehetőség?"
Szó sincs róla. 17.43-as vagyok.
Tehát kérdéseidre válaszok:
"Digitális tévék vagy a digitális adások minősége csapnivaló? " NEM
"Interpolációval növelt felbontással adnak a hazai műsorszolgáltatók?" PASSZ
"Miért pixeles a kép?" NORMÁLIS SZOLGÁLTATÓ, NORMÁLIS KÁBELHÁLÓZAT és NORMÁLIS TV (és normális beállítás) ESETÉN IGEN IS SZÉP ÉS ÉLVEZHETŐ MINŐSÉGET PRODUKÁLNAK.
"Az adás ilyen általában vagy az áruházakban ócska rendszer?" VALÓSZÍNÜLEG AZ ÁRUHÁZI RENDSZER ROSSZ, TV BEÁLLÍTÁSOKKAL SEM TÖRŐDNEK ANNYIT, EZÉRT LEHET RONDÁBB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!