Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudom az ipod nano-ról...

Hogyan tudom az ipod nano-ról a hangerőkorlátot leszedni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
a korlát a fülesben van nem a gépben. Vegyél másik fülest.
2009. máj. 18. 21:49
 2/9 A kérdező kommentje:
4 fülesből 4eé ugyan az akg senheiser sony philips nem hiszem hogy ez lenne a baj főleg azért mert van egy Usaból származó ipod is az sokkal hangosabban szól
2009. máj. 18. 21:51
 3/9 anonim ***** válasza:

miért akarod leszedni a hangerőkorlátot?:O

nekem shuffle-m van de úgy üvölt h kb 50%on is hangos már! vagy a nano-n más korlát lenne? Egyébként úgy tudom, hogy van valamilyen program amivel lehet, talán segt majd vki tapasztaltab

2009. máj. 18. 22:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Az usa-ban nincs ilyen korlát ha jóltudom.
2009. máj. 18. 22:39
 5/9 anonim ***** válasza:
FEJGALGATO HANGSZOROJÁN A KÁBEL RÁFORASZTÁSÁNÁL SZOKTAK EGY KISEBB ELLENÁLÁST RAKNI!UGYHOGY NEM A KÉSZÜLÉK TEHET ROLA EGYET ÉRTEK AZ ELÖZÖ HOZZÁ SZOLOHOZ (((((BOCS A NAGYBETÜÉRT DE HALDOKLOK A BILLZETEM)))
2009. máj. 18. 22:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Az EU-ban kötelező hangerőkorlátot beépíteni a hordozható audióeszközökbe. Ipod 100 db-nél többet nem nyom ki (szoftveresen lekorlátozza). USA-ban nincs ilyen korlátozás, így próbálj meg amerikai proxy-n keresztül firmwaret frissíteni, és az elvileg kiírtja (de nem tudom, hogy magyarul fog-e tudni utána is, még nem próbáltam).
2009. máj. 19. 11:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen ez így van a jogszabályok miatt van hangerő korlát. Állítólag szoftveresen vannak ilyen progik amik "eltudják varázsolni" ha valaki ismer ilyen szoftvert és esetleg csinált is ilyet akkor ne fogja vissza magát!
2009. máj. 20. 06:31
 8/9 anonim ***** válasza:
higy nekem nem szoftveresen vannak leszabájozva!nekem pl anno volt egy 5200 és a fülhallgato belsejében volt ráforasztva elenálás kicseréltem és üvöltöt mint az állat
2009. máj. 23. 00:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a beállításokban állítotad el úgyan is van egy ilyen menüpont.
2010. jún. 26. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!