Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » HD minőségű videó kamerát...

Smokesho.Ow kérdése:

HD minőségű videó kamerát keresek kb:100 e FT körül?!

Figyelt kérdés
Mielőtt megvennék egy készüléket mit érdemes megnézni rajta adatok szempontjából , mire kell odafigyelni ?!
2011. dec. 18. 13:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez egy átlagos ár, szóval ha bemész egy boltba, akkor sok modell közül tudsz válogatni.

Arra figyelj, hogy ne valami noname vacak legyen, hanem ismert gyártó készüléke, pl. Sony, Samsung, Panasonic, stb. Ezek jó és megbízható gépek, jó terméktámogatással, pl. frissülő, letölthető fw-vel.

Mivel nem profi eszközökről van szó, csodákat ne várj egyik kamerától sem, de átlagos amatőr célkora megfelelnek.

Amire érdemes figyelni, ha már valamire kell, hogy ha tudsz, belső memóriásat vegyél, mert ha ilyen nincs a kamerában, akkor memóriakártyát külön kell hozzá venni, ami legalább plusz 10e Ft. Amíg azt megveszed, a kamera addig is használható, de persze a belső memória mérete általában nem túl nagy, de addig is van legalább valami.

2011. dec. 18. 13:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100e = a világot is megveheted. eBay.. bárki bármit is mond.. 2milkás kamerát vehetsz. használt ugyan de némely példány igen jó állapotban van. de persze ez függ attól, hogy milyen célokra szánod. Hard, családi esetleg filmhez..
2011. dec. 18. 23:22
 3/11 vagdalthús válasza:
szia szerintem ha hd kamrát akarsz venni menj fel a vatera oldalára ott sok jó dolog van köztük ami neked is kell és még szerintem újat is kapsz ott
2011. dec. 19. 15:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Vaterát úgy felejtsd el ahogy van... tapasztalat, ha jót akarsz magadnak kerüld el, még rá se nézz.
2011. dec. 19. 15:53
 5/11 anonim ***** válasza:

A HD önmagában nem igény. Mire szeretnéd használni a kamerát? Kaphatsz HD-nek mondott, s pixelszámait illetően valóban HD kamerát 20-30 ezer forintért.

Komolyabb célra olyan gép kell, amely nagy méretű, soklencsés optikával rendelkezik, optikai zoom kb. 16-24×. A digitális zoom értékét meg se nézd! Az sem baj, ha van benne mechanikus képstabilizátor (ebből sem jó a digi)

2011. dec. 22. 00:04
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Úgy látom fontos az hogy mire használnám .

Hát egy ilyen videó felvételt próbálnék csinálni yt:(Wörthersee 2011 Video by Low Familia )

Magyarul ilyen találkozókon szeretném felhasználni a kamerát meg ugye bár nyaralásokat megörökíteni .

Konkrétan nem tudom h ezeket milyen kamerákkal veszik fel azért indultam ki ebből a kérdésből.

2011. dec. 22. 11:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Ehhez a típusú/minőségű videóhoz én a CANON 550Dt ajánlom (én is ezt a szép példányt használom) ez nem kifejezetten kamera- igazából fényképezőgép, de ha veszel hozzá megfelelő optikát akkor még eredményesebb minőségű videót kapsz. De alap optika is tökéletes.
2011. dec. 22. 21:33
 8/11 anonim ***** válasza:
+ ez tökéletes, pl. nyaraláshoz= napfény, vagy gondolom céges dolgokon esetleg, és kiváló fotó/videó minőség, szóval mind a kettőt tudod használni :)
2011. dec. 22. 21:34
 9/11 anonim ***** válasza:
És szerintem fontos a HD minőség. Ha nem lenne fontos, ugyebár "fel sem találták" volna. Azért nem mindegy hogy 240p semmi beállításokkal, rezeg az egész kép, + egy 240p kamerához egy elég gagyi mikrofon is jár. És ellentétben a 1080p + fullos sztereó mikrofon, stabil képpel meg amit akarsz= tökéletes videó élményt biztosít
2011. dec. 22. 21:36
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !!! :)

Utána néztem és tényleg nagyon jó kis gépről van szó ! :)

Igaz kicsit többe kerül mint amennyit eleinte akartam erre szánni de sebaj :D Gyűjtök tovább ! :) Köszönöm még egyszer is !

Kellemes Ünnepeket mindenkinek! :)

2011. dec. 23. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!